pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de "Sms Ve Yer Hizmetleri" Konferansı

23.03.2017 - 10:48, Güncelleme: 23.03.2017 - 10:48
 

Eskişehir'de "Sms Ve Yer Hizmetleri" Konferansı

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Havacılık Kulübü tarafından "SMS ve Yer Hizmetleri" konferansı gerçekleştirildi.AÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri...

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Havacılık Kulübü tarafından "SMS ve Yer Hizmetleri" konferansı gerçekleştirildi.AÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Mustafa Öç Konferans Salonundaki konferansta, havacılık sektöründe faaliyet gösteren Çelebi firmasından İstanbul Müşteri İlişkileri Müdürü Cenk Kınalı, Eğitim Uzmanı Deniz Çiftlikli, Erzincan İstasyon Müdürü Mesut Yeter öğrencilerle sektördeki deneyimlerini paylaştı.Firmanın tanıtım videosunun gösterilmesinin ardından sunumuna başlayan Kınalı, öğrencilere şirket hakkında bilgiler verdi.Şirketin tarihçesi, vizyonu ve misyonu hakkında bilgiler veren Çiftlikli işe alım süreçleri hakkında genel yetenek, İngilizce ve mülakat sınavları yaptıklarını belirtti. Çiftlikçi, kariyer gelişim örneklerini öğrencilerle paylaşarak sunumunu bitirdi.
ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Havacılık Kulübü tarafından "SMS ve Yer Hizmetleri" konferansı gerçekleştirildi.AÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri...

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Havacılık Kulübü tarafından "SMS ve Yer Hizmetleri" konferansı gerçekleştirildi.

AÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Mustafa Öç Konferans Salonundaki konferansta, havacılık sektöründe faaliyet gösteren Çelebi firmasından İstanbul Müşteri İlişkileri Müdürü Cenk Kınalı, Eğitim Uzmanı Deniz Çiftlikli, Erzincan İstasyon Müdürü Mesut Yeter öğrencilerle sektördeki deneyimlerini paylaştı.

Firmanın tanıtım videosunun gösterilmesinin ardından sunumuna başlayan Kınalı, öğrencilere şirket hakkında bilgiler verdi.

Şirketin tarihçesi, vizyonu ve misyonu hakkında bilgiler veren Çiftlikli işe alım süreçleri hakkında genel yetenek, İngilizce ve mülakat sınavları yaptıklarını belirtti.

Çiftlikçi, kariyer gelişim örneklerini öğrencilerle paylaşarak sunumunu bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.