pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halk Oylamasına Doğru

22.03.2017 - 16:18, Güncelleme: 22.03.2017 - 16:18
 

Halk Oylamasına Doğru

KAYSERİ (AA) - CHP Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya, halk oylamasına ilişkin, "Bu bir parti seçimi değildir, bu bir rejim değişikliğidir." dedi.Halk...

KAYSERİ (AA) - CHP Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya, halk oylamasına ilişkin, "Bu bir parti seçimi değildir, bu bir rejim değişikliğidir." dedi.Halk oylaması çalışmaları için kente gelen Kaya, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin ile parti binasında açıklamalarda bulundu.Burada konuşan İl Başkanı Keskin, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi halkı aydınlatmak için saha çalışmaları yaptıklarını, "evet", "hayır" yerine gerekçeleri anlattıklarını söyledi.Halk oylamasındaki maddelerin üzerinde durulması gerektiğini vurgulayan Keskin, "Dizilere, yarışmalara saatlerimizi ayırıyoruz. Lütfen yarım saatimizi de bu halk oylamasının maddelerini incelemeye ayıralım. Sahaya indiğimizde görüyoruz ki maddeler halka anlatılamamış. Bu devletin görevidir çünkü devletin anayasasında değişikliğe gidiliyor. İktidar 'evet' çalışması için devletin bütün olanaklarını kullanıyor. Çıkarılan tüm olanakları nisan ayı olarak yorumluyor." diye konuştu.Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya da AK Parti'nin neden "evet" denilmesi gerektiğini anlatmakta zorlandığını savundu."Bu bir parti seçimi değildir, bu bir rejim değişikliğidir." diyen Kaya, şunları kaydetti:"AKP diyor ki 'Milli iradeyi halktan alıp Saray'a devir günü geldi. Bunu gerçekleştireceğiz.' 18 maddede neden 'evet' denilmesi gerektiğini anlatamıyorlar çünkü 'Biz iradeyi halktan alıp Saray'a teslim edeceğiz.' diyemezler. Bizim yönümüz Mustafa Kemal Atatürk'ten bu yana hep Batı'ya olmuştur. Aslında Fatih Sultan Mehmet'in de yönü hep Batı'ya olmuştur. Türk milliyetçiliğini ayağa kaldırabilmenin yolu yönümüzü Ortadoğu'ya dönerek olmaz. Medeniyetin beşiği Anadolu topraklarıdır. Bu topraklar ile medeniyete bizimle yüzünü dönmüş Avrupa'ya yüzümüzü dönmek zorundayız. Halkımız bu seçimde sandıkta partilerin amblemini görmeyecek bu parti seçimi değil. Belediye başkanı, muhtar seçmeyeceğiz. Biz Türkiye Cumhuriyeti'nin kaderini oylayacağız."Toplantıya katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da üç gün boyunda kentte halk oylamasına dair çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.
KAYSERİ (AA) - CHP Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya, halk oylamasına ilişkin, "Bu bir parti seçimi değildir, bu bir rejim değişikliğidir." dedi.Halk...

KAYSERİ (AA) - CHP Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya, halk oylamasına ilişkin, "Bu bir parti seçimi değildir, bu bir rejim değişikliğidir." dedi.

Halk oylaması çalışmaları için kente gelen Kaya, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin ile parti binasında açıklamalarda bulundu.

Burada konuşan İl Başkanı Keskin, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi halkı aydınlatmak için saha çalışmaları yaptıklarını, "evet", "hayır" yerine gerekçeleri anlattıklarını söyledi.

Halk oylamasındaki maddelerin üzerinde durulması gerektiğini vurgulayan Keskin, "Dizilere, yarışmalara saatlerimizi ayırıyoruz. Lütfen yarım saatimizi de bu halk oylamasının maddelerini incelemeye ayıralım. Sahaya indiğimizde görüyoruz ki maddeler halka anlatılamamış. Bu devletin görevidir çünkü devletin anayasasında değişikliğe gidiliyor. İktidar 'evet' çalışması için devletin bütün olanaklarını kullanıyor. Çıkarılan tüm olanakları nisan ayı olarak yorumluyor." diye konuştu.

Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya da AK Parti'nin neden "evet" denilmesi gerektiğini anlatmakta zorlandığını savundu.

"Bu bir parti seçimi değildir, bu bir rejim değişikliğidir." diyen Kaya, şunları kaydetti:

"AKP diyor ki 'Milli iradeyi halktan alıp Saray'a devir günü geldi. Bunu gerçekleştireceğiz.' 18 maddede neden 'evet' denilmesi gerektiğini anlatamıyorlar çünkü 'Biz iradeyi halktan alıp Saray'a teslim edeceğiz.' diyemezler. Bizim yönümüz Mustafa Kemal Atatürk'ten bu yana hep Batı'ya olmuştur. Aslında Fatih Sultan Mehmet'in de yönü hep Batı'ya olmuştur. Türk milliyetçiliğini ayağa kaldırabilmenin yolu yönümüzü Ortadoğu'ya dönerek olmaz. Medeniyetin beşiği Anadolu topraklarıdır. Bu topraklar ile medeniyete bizimle yüzünü dönmüş Avrupa'ya yüzümüzü dönmek zorundayız. Halkımız bu seçimde sandıkta partilerin amblemini görmeyecek bu parti seçimi değil. Belediye başkanı, muhtar seçmeyeceğiz. Biz Türkiye Cumhuriyeti'nin kaderini oylayacağız."

Toplantıya katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da üç gün boyunda kentte halk oylamasına dair çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.