pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halkapınar'da "Vefa" Konulu Tiyatro Oyunu Sahnelendi

22.03.2017 - 10:28, Güncelleme: 22.03.2017 - 10:28
 

Halkapınar'da "Vefa" Konulu Tiyatro Oyunu Sahnelendi

KONYA (AA) - Halkapınar'da Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Medeniyet Okulu Projesi" kapsamında Atatürk İlkokulunda "Vefa" temalı kısa...

KONYA (AA) - Halkapınar'da Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Medeniyet Okulu Projesi" kapsamında Atatürk İlkokulunda "Vefa" temalı kısa tiyatro oyunu sahnelendi.Konya ve Halkapınar ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkıları ile hazırlanan, "Vefa" konulu tiyatro, Osmanlı İmparatorluğun da astronom, matematikçi ve dil bilimcisi Ali Kuşçu'nun hayatından kısa kesitler, öğrencilere aktarıldı.Atatürk ilkokulu 4. sınıflara Medeniyet Okulları tiyatro ekibi tarafından Ali Kuşçunun canlandırıldığı tiyatroda Hazreti Ali ve Hazreti Mevlana'nın 'Vefa' konusuyla ilgili düşünceleri çocuklara anlatıldı. Tiyatro sonunda 4. sınıf öğrencilerine çeşitli kitaplar hediye edildi.Programa, Halkapınar Kaymakamı Hakan Güner, ilçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Tezcan ve okul idarecileri katıldı.
KONYA (AA) - Halkapınar'da Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Medeniyet Okulu Projesi" kapsamında Atatürk İlkokulunda "Vefa" temalı kısa...

KONYA (AA) - Halkapınar'da Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Medeniyet Okulu Projesi" kapsamında Atatürk İlkokulunda "Vefa" temalı kısa tiyatro oyunu sahnelendi.

Konya ve Halkapınar ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkıları ile hazırlanan, "Vefa" konulu tiyatro, Osmanlı İmparatorluğun da astronom, matematikçi ve dil bilimcisi Ali Kuşçu'nun hayatından kısa kesitler, öğrencilere aktarıldı.

Atatürk ilkokulu 4. sınıflara Medeniyet Okulları tiyatro ekibi tarafından Ali Kuşçunun canlandırıldığı tiyatroda Hazreti Ali ve Hazreti Mevlana'nın 'Vefa' konusuyla ilgili düşünceleri çocuklara anlatıldı.

Tiyatro sonunda 4. sınıf öğrencilerine çeşitli kitaplar hediye edildi.

Programa, Halkapınar Kaymakamı Hakan Güner, ilçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Tezcan ve okul idarecileri katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.