pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anadolu Üniversitesi Taşeron İşçilerin Farklarını Ödedi

22.03.2017 - 09:48, Güncelleme: 22.03.2017 - 09:48
 

Anadolu Üniversitesi Taşeron İşçilerin Farklarını Ödedi

ESKİŞEHİR (AA) - Hak-İş'e bağlı Öz Büro İş Sendikası ile Anadolu Üniversitesi (AÜ) arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinden doğan farkın, işçilerin...

ESKİŞEHİR (AA) - Hak-İş'e bağlı Öz Büro İş Sendikası ile Anadolu Üniversitesi (AÜ) arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinden doğan farkın, işçilerin hesabına yatırıldığı bildirildi.Öz Büro İş Sendikası İl Başkanı Haydar Sayan, yaptığı yazılı açıklamada, taşeron çalışan işçilerin toplu iş sözleşmelerinin imzalandığını anımsatarak, bu sözleşmeden doğan farkın bugün Öz Büro İş Sendikası üye işçilerin hesaplarına yatırıldığını kaydetti.AÜ yönetimine gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür eden Sayan, "Sendika üyesi işçiler ikramiye, dini bayramlarda harçlık, yakacak, çocuk yardımı ve 6 aylık periyodik dönemler olmak üzere yüzde 4 kazanım sağlamışlardır. Bu süreçte Öz Büro İş Sendikası yönetimine bizlere destek olan AÜ'nde çalışan işçi arkadaşlarıma teşekkür ediyor hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
ESKİŞEHİR (AA) - Hak-İş'e bağlı Öz Büro İş Sendikası ile Anadolu Üniversitesi (AÜ) arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinden doğan farkın, işçilerin...

ESKİŞEHİR (AA) - Hak-İş'e bağlı Öz Büro İş Sendikası ile Anadolu Üniversitesi (AÜ) arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinden doğan farkın, işçilerin hesabına yatırıldığı bildirildi.

Öz Büro İş Sendikası İl Başkanı Haydar Sayan, yaptığı yazılı açıklamada, taşeron çalışan işçilerin toplu iş sözleşmelerinin imzalandığını anımsatarak, bu sözleşmeden doğan farkın bugün Öz Büro İş Sendikası üye işçilerin hesaplarına yatırıldığını kaydetti.

AÜ yönetimine gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür eden Sayan, "Sendika üyesi işçiler ikramiye, dini bayramlarda harçlık, yakacak, çocuk yardımı ve 6 aylık periyodik dönemler olmak üzere yüzde 4 kazanım sağlamışlardır. Bu süreçte Öz Büro İş Sendikası yönetimine bizlere destek olan AÜ'nde çalışan işçi arkadaşlarıma teşekkür ediyor hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.