pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yaşlılar Haftası

21.03.2017 - 15:08, Güncelleme: 21.03.2017 - 15:08
 

Yaşlılar Haftası

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında huzur evinde program düzenlendi.Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ile Belediye...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında huzur evinde program düzenlendi.Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ile Belediye Başkanı Muhittin Güney de katıldı. İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Kaymakam Mehmet Yıldız, her bireyin bir yaşlı adayı olduğunu belirterek, huzur evinde kalanlara sağlıklı ve mutlu ömür diledi. Belediye Başkanı Muhittin Güney de, Yaşlılar Haftası'nı kutlayarak, huzur evinde kalan yaşlılardan kendileri için de dua etmelerini istedi.Konuşmaların ardından yaş pasta kesilerek huzur evi sakinlerine çeşitli hediyeler verildi.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında huzur evinde program düzenlendi.Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ile Belediye...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında huzur evinde program düzenlendi.

Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ile Belediye Başkanı Muhittin Güney de katıldı.

İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Kaymakam Mehmet Yıldız, her bireyin bir yaşlı adayı olduğunu belirterek, huzur evinde kalanlara sağlıklı ve mutlu ömür diledi.

Belediye Başkanı Muhittin Güney de, Yaşlılar Haftası'nı kutlayarak, huzur evinde kalan yaşlılardan kendileri için de dua etmelerini istedi.

Konuşmaların ardından yaş pasta kesilerek huzur evi sakinlerine çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.