pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Kent Konseyi'nden Soluk'a Teşekkür Ziyareti

21.03.2017 - 13:38, Güncelleme: 21.03.2017 - 13:38
 

Sivas Kent Konseyi'nden Soluk'a Teşekkür Ziyareti

SİVAS (AA) - Sivas Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk’u ziyaret etti.Kent Konseyi'nden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk’u ziyaret etti.Kent Konseyi'nden yapılan açıklamaya göre, İnce ve Kent Konseyi üyeleri, eski stadyum yerinin şehir parkı yapılacak olmasına sağladığı katkı dolayısıyla Soluk'a teşekkür ziyaretinde bulundu.Soluk, ziyarette, eski stadyumun yerine şehir parkı yapılacağını ve bu projeden kesinlikle geri dönüş olmayacağını belirtti. Soluk, şehir parkının şehre büyük canlılık katacağını vurguladı.İnce de Soluk'a gayretleri için teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk’u ziyaret etti.Kent Konseyi'nden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk’u ziyaret etti.

Kent Konseyi'nden yapılan açıklamaya göre, İnce ve Kent Konseyi üyeleri, eski stadyum yerinin şehir parkı yapılacak olmasına sağladığı katkı dolayısıyla Soluk'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Soluk, ziyarette, eski stadyumun yerine şehir parkı yapılacağını ve bu projeden kesinlikle geri dönüş olmayacağını belirtti. Soluk, şehir parkının şehre büyük canlılık katacağını vurguladı.

İnce de Soluk'a gayretleri için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.