pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Cinayetin Sanıkları Hakim Karşısına Çıktı

20.03.2017 - 18:43, Güncelleme: 20.03.2017 - 18:43
 

Kayseri'deki Cinayetin Sanıkları Hakim Karşısına Çıktı

Bir kişinin tüfekle öldürülmesiyle ilgili 2 sanığın yargılanmasına başlandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir kişinin pompalı tüfekle öldürülmesiyle ilgili biri tutuklu 2 sanığın yargılanmasına başlandı. Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Sezgin Altıntaş ve tutuksuz yargılanan Uğur Peltek ile maktul Ali Akduman'ın yakınları ile tarafların avukatları katıldı.Altıntaş savunmasında, Akduman'ın kardeşinin daha önce kendisini bıçakladığı için aralarında husumet olduğunu, ortak bir arkadaşının da barıştırmak istediğini, bunun için buluşma yerine gittiklerinde Akduman'ın kendisine tüfek doğrulttuğunu gördüğünü, bu yüzden önce havaya sonra aracının arkasından ateş ettiğini, niyetinin öldürmek olmadığını söyledi.Peltek ise, Altıntaş'ın yanında tüfek getirdiğinden haberinin olmadığını belirtti.Mahkeme heyeti, sanık Peltek'in tutuklanmasına, Altıntaş'ın tutuklu halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı 29 Mart'a erteledi.Yeni Mahalle Mithatpaşa Caddesi'nde 24 Eylül 2016'da, bir otomobilin evin bahçe duvarına çarparak durduğu ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine ulaştıklarında 38 MB 868 plakalı aracın sürücüsü Ali Akduman'ın (30) av tüfeğiyle öldürüldüğünü tespit etmiş, gözaltına alınan Altıntaş tutuklanmış, Peltek ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Bir kişinin tüfekle öldürülmesiyle ilgili 2 sanığın yargılanmasına başlandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir kişinin pompalı tüfekle öldürülmesiyle ilgili biri tutuklu 2 sanığın yargılanmasına başlandı.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Sezgin Altıntaş ve tutuksuz yargılanan Uğur Peltek ile maktul Ali Akduman'ın yakınları ile tarafların avukatları katıldı.

Altıntaş savunmasında, Akduman'ın kardeşinin daha önce kendisini bıçakladığı için aralarında husumet olduğunu, ortak bir arkadaşının da barıştırmak istediğini, bunun için buluşma yerine gittiklerinde Akduman'ın kendisine tüfek doğrulttuğunu gördüğünü, bu yüzden önce havaya sonra aracının arkasından ateş ettiğini, niyetinin öldürmek olmadığını söyledi.

Peltek ise, Altıntaş'ın yanında tüfek getirdiğinden haberinin olmadığını belirtti.

Mahkeme heyeti, sanık Peltek'in tutuklanmasına, Altıntaş'ın tutuklu halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı 29 Mart'a erteledi.

Yeni Mahalle Mithatpaşa Caddesi'nde 24 Eylül 2016'da, bir otomobilin evin bahçe duvarına çarparak durduğu ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine ulaştıklarında 38 MB 868 plakalı aracın sürücüsü Ali Akduman'ın (30) av tüfeğiyle öldürüldüğünü tespit etmiş, gözaltına alınan Altıntaş tutuklanmış, Peltek ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.