pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Eşinden Şehit Ailelerine Ziyaret

20.03.2017 - 16:13, Güncelleme: 20.03.2017 - 16:13
 

Vali Eşinden Şehit Ailelerine Ziyaret

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, şehit ailelerini ziyaret etti. Pekmez, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, şehit ailelerini ziyaret etti. Pekmez, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile birlikte şehit Ertan Özan ve Ahmet Lütfi Telli'nin ailelerini ziyaret etti.Pekmez, ziyarette, şehitlik şerefini, onur ve gururunu taşıyan şehit yakınlarının her zaman yanında olacaklarını söyledi.Şehitlerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini ifade eden Pekmez, "Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ne yapsak şehitlerimizin ve ailelerinin hakkını ödeyemeyiz. Bizler, vatan, bayrak, devlet için şehadete ulaşan ve milletimizin de evladı olan şehitlerimizin anne, baba ve yakınlarının her zaman yanında olacağız." diye konuştu.Pekmez, daha sonra 1985 yılında şehit olan Ertan Özan'ın annesi Nigari Özan'ı ziyaret etti. Pekmez, şehit ailesine Türk bayrağı hediye etti.
AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, şehit ailelerini ziyaret etti. Pekmez, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, şehit ailelerini ziyaret etti.

Pekmez, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile birlikte şehit Ertan Özan ve Ahmet Lütfi Telli'nin ailelerini ziyaret etti.

Pekmez, ziyarette, şehitlik şerefini, onur ve gururunu taşıyan şehit yakınlarının her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Şehitlerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini ifade eden Pekmez, "Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ne yapsak şehitlerimizin ve ailelerinin hakkını ödeyemeyiz. Bizler, vatan, bayrak, devlet için şehadete ulaşan ve milletimizin de evladı olan şehitlerimizin anne, baba ve yakınlarının her zaman yanında olacağız." diye konuştu.

Pekmez, daha sonra 1985 yılında şehit olan Ertan Özan'ın annesi Nigari Özan'ı ziyaret etti.

Pekmez, şehit ailesine Türk bayrağı hediye etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.