pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Şentürk, Kütüphane İnşaatını İnceledi

20.03.2017 - 15:18, Güncelleme: 20.03.2017 - 15:18
 

Vali Şentürk, Kütüphane İnşaatını İnceledi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, yapımı devam eden Aşıkpaşa İl Halk Kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, yapımı devam eden Aşıkpaşa İl Halk Kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Lise Caddesi üzerindeki Aşıkpaşa İl Halk Kütüphanesi inşaatına giden Vali Şentürk, kütüphane müdürü Şehnaz Taş'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.İnşaat alanını inceleyen Şentürk, Kırşehir’de eğitim kalitesini yükseltmek için önemli çalışmalar yürüttüklerini, Aşıkpaşa İl Halk Kütüphanesi'nin yenilenen binasının eğitime büyük katkı sağlayacağını ifade etti.Kütüphanenin yakın zamanda hizmet vermeye başlayacağını vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:"İhale bedeli 4,5 milyon lira civarında olan kütüphane inşaatında sona yaklaşıldı. Eğitimde marka kent olan Kırşehir’de, kütüphanenin hizmete girmesi ile ilimizdeki eğitimi taçlandıracağız. Tamamlandığında son derece modern bir hal alacak olan kütüphane, kitap okuyan ya da sınavlara hazırlanan gençlerimiz için iyi bir fırsat olacak. Gençlerimiz ferah alanlarda, bol ışıklı, bol oksijenli, teraslı, güzel manzaralı bir ortamda derslerini çalışacaklar."Yapım aşamasında olan kütüphanenin teknik özelliklerinin de iyi olduğuna işaret eden Vali Şentürk, "Bundan önceki kütüphanemiz, 760 metrekareydi. Yeni yapılan 4 katlı ve teraslı kütüphane ise 4 bin metrekarelik kullanım alanıyla daha büyük olacak. Yapımda kullanılan malzemeler çok kaliteli ve doğru kullanılmış malzemeler. Öğrencilerimizin yoğun olarak kullandığı kütüphaneyi ilimize kazandırmaktan memnuniyet duyuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, yapımı devam eden Aşıkpaşa İl Halk Kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, yapımı devam eden Aşıkpaşa İl Halk Kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Lise Caddesi üzerindeki Aşıkpaşa İl Halk Kütüphanesi inşaatına giden Vali Şentürk, kütüphane müdürü Şehnaz Taş'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnşaat alanını inceleyen Şentürk, Kırşehir’de eğitim kalitesini yükseltmek için önemli çalışmalar yürüttüklerini, Aşıkpaşa İl Halk Kütüphanesi'nin yenilenen binasının eğitime büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Kütüphanenin yakın zamanda hizmet vermeye başlayacağını vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:

"İhale bedeli 4,5 milyon lira civarında olan kütüphane inşaatında sona yaklaşıldı. Eğitimde marka kent olan Kırşehir’de, kütüphanenin hizmete girmesi ile ilimizdeki eğitimi taçlandıracağız. Tamamlandığında son derece modern bir hal alacak olan kütüphane, kitap okuyan ya da sınavlara hazırlanan gençlerimiz için iyi bir fırsat olacak. Gençlerimiz ferah alanlarda, bol ışıklı, bol oksijenli, teraslı, güzel manzaralı bir ortamda derslerini çalışacaklar."

Yapım aşamasında olan kütüphanenin teknik özelliklerinin de iyi olduğuna işaret eden Vali Şentürk, "Bundan önceki kütüphanemiz, 760 metrekareydi. Yeni yapılan 4 katlı ve teraslı kütüphane ise 4 bin metrekarelik kullanım alanıyla daha büyük olacak. Yapımda kullanılan malzemeler çok kaliteli ve doğru kullanılmış malzemeler. Öğrencilerimizin yoğun olarak kullandığı kütüphaneyi ilimize kazandırmaktan memnuniyet duyuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.