pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Jeep'ten Renegade'e Özel Kampanya

Spor 20.03.2017 - 13:28, Güncelleme: 20.03.2017 - 13:28
 

Jeep'ten Renegade'e Özel Kampanya

Jeep, Renegade için yüzde 0,99 faizle ve 40 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye'de Tofaş çatısı altında temsil edilen Jeep, Renegade modeli için yüzde 0,99 faizle ve 40 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Şirket açıklamasına göre, Jeep, modern dış tasarımı ile birleşen sürüş konforu, ilham verici renkleri ve enerjik görünümü ile rakipleri arasından sıyrılan Renegade için yeni bir kampanya düzenledi.SUV araçların ikonik markası Jeep, İtalya'da üretilen ve markanın küçük SUV segmentinde yer alan ilk modeli olan Renegade için Koç Fiat Kredi desteğiyle hayata geçirdiği satın alma kampanyasında yüzde 0,99 faizle 40 bin TL'ye kadar ve 24 aya varan vade seçenekli kredi imkanı sunuyor.Mart boyunca sürecek kampanyada, nakit alımlarda sınırlı sayıdaki 2016 model Jeep Renegade için yüzde 6'lık indirim de sağlanıyor.
Jeep, Renegade için yüzde 0,99 faizle ve 40 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye'de Tofaş çatısı altında temsil edilen Jeep, Renegade modeli için yüzde 0,99 faizle ve 40 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, Jeep, modern dış tasarımı ile birleşen sürüş konforu, ilham verici renkleri ve enerjik görünümü ile rakipleri arasından sıyrılan Renegade için yeni bir kampanya düzenledi.

SUV araçların ikonik markası Jeep, İtalya'da üretilen ve markanın küçük SUV segmentinde yer alan ilk modeli olan Renegade için Koç Fiat Kredi desteğiyle hayata geçirdiği satın alma kampanyasında yüzde 0,99 faizle 40 bin TL'ye kadar ve 24 aya varan vade seçenekli kredi imkanı sunuyor.

Mart boyunca sürecek kampanyada, nakit alımlarda sınırlı sayıdaki 2016 model Jeep Renegade için yüzde 6'lık indirim de sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.