pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mhp Sivas İl Başkanlığından Ulaş'a Ziyaret

18.03.2017 - 16:18, Güncelleme: 18.03.2017 - 16:18
 

Mhp Sivas İl Başkanlığından Ulaş'a Ziyaret

SİVAS (AA) - MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, Ulaş MHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.Navruz, ilçede Ulaş MHP İlçe Maşkanı Burhanettin Durak...

SİVAS (AA) - MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, Ulaş MHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.Navruz, ilçede Ulaş MHP İlçe Maşkanı Burhanettin Durak ve partililer tarafından karşılandı.İlçe Başkanlığında partililere seslenen Navruz, MHP İl Başkanlığı olarak 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "Evet" kampanyasıyla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi.Bu kapsamda ilçeleri ziyaret ettiklerini aktaran Navruz, bu ziyaretlerde neden "Evet" denilmesini gerektiğini anlattıklarını belirterek, "Sivas İl Teşkilatı olarak ilçelerimizle birlikte dimdik ayakta ve birlik beraberliğini sağlamış olarak göreve hazırız. Biz büyük bir davanın mensuplarıyız, büyük davalarda kırgınlık olur bize düşen kırgınlıkları gidermek gönül birliğini sağlamaktır. İnşallah Sivas'ta MHP'nin desteğiyle 16 Nisan halk oylamasında "Evet" oyu büyük bir farkla çıkacaktır." ifadelerini kullandı.Ziyarette Navruz'a MHP Merkez İlçe Başkanı Metin Topçu da eşlik etti.
SİVAS (AA) - MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, Ulaş MHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.Navruz, ilçede Ulaş MHP İlçe Maşkanı Burhanettin Durak...

SİVAS (AA) - MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, Ulaş MHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Navruz, ilçede Ulaş MHP İlçe Maşkanı Burhanettin Durak ve partililer tarafından karşılandı.

İlçe Başkanlığında partililere seslenen Navruz, MHP İl Başkanlığı olarak 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "Evet" kampanyasıyla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi.

Bu kapsamda ilçeleri ziyaret ettiklerini aktaran Navruz, bu ziyaretlerde neden "Evet" denilmesini gerektiğini anlattıklarını belirterek, "Sivas İl Teşkilatı olarak ilçelerimizle birlikte dimdik ayakta ve birlik beraberliğini sağlamış olarak göreve hazırız. Biz büyük bir davanın mensuplarıyız, büyük davalarda kırgınlık olur bize düşen kırgınlıkları gidermek gönül birliğini sağlamaktır. İnşallah Sivas'ta MHP'nin desteğiyle 16 Nisan halk oylamasında "Evet" oyu büyük bir farkla çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

Ziyarette Navruz'a MHP Merkez İlçe Başkanı Metin Topçu da eşlik etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.