pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz Yozgat'ta

17.03.2017 - 19:13, Güncelleme: 17.03.2017 - 19:13
 

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz Yozgat'ta

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz:- "Yardımcı kitapları yasakladık ama yüzde 100 doğru mudur o bakımdan hala istişaremiz devam ediyor"

YOZGAT (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eğitim müfredatının değiştirilmesi konusunda çalışmalarının sürdüğünü ve yardımcı kitaplar konusunu yeniden değerlendirdiklerini bildirdi.Bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak için Yozgat'a gelen Bakan Yılmaz, esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlara karanfil veren Yılmaz, halk oylamasında 'evet' için destek istedi. Bir kırtasiyeci ziyareti esnasında esnaf, velilerin Milli Eğitim Bakanlığının öğrencilere dağıttığı kitapların müfredatlarının zayıf olduğu yönündeki şikayetlerini Bakan Yılmaz'a iletti. Yılmaz, bunun üzerine yardımcı kitaplar konusunda bakanlığın genelgesi olduğunu anımsatarak, "Yardımcı kitapları yasakladık ama yüzde 100 doğru mudur o bakımdan hala istişaremiz devam ediyor. Bir orta yolu bulmak istiyoruz. İsteyen evladına yardımcı kitap da alabilsin. Müfredatı değiştiriyoruz, bu değiştirme esası bu. Yani evlatlarımızın alması gereken bilgilerin hepsini bir hap şeklinde dört başı mamur bir şekilde verelim. İnşallah şu müfredatı tamamlayalım önümüzdeki yıldan itibaren bu sıkıntıyı gidereceğiz." ifadelerini kullandı. Daha sonra Bakan Yılmaz'ı karşısında gören eczacı Behçet Civelek ise duygulandı ve kendilerine desteklerinin sonsuz olduğunu dile getirdi. Civelek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazılan bir şiiri okudu. Bakan Yılmaz da Civelek'e teşekkür etti.Bakan Yılmaz, Büyük Sinema Salonu'nda 18 Mart Çanakkale Zaferi programı için hazırlık yapan öğrencilerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz:- "Yardımcı kitapları yasakladık ama yüzde 100 doğru mudur o bakımdan hala istişaremiz devam ediyor"

YOZGAT (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eğitim müfredatının değiştirilmesi konusunda çalışmalarının sürdüğünü ve yardımcı kitaplar konusunu yeniden değerlendirdiklerini bildirdi.

Bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak için Yozgat'a gelen Bakan Yılmaz, esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlara karanfil veren Yılmaz, halk oylamasında 'evet' için destek istedi.

Bir kırtasiyeci ziyareti esnasında esnaf, velilerin Milli Eğitim Bakanlığının öğrencilere dağıttığı kitapların müfredatlarının zayıf olduğu yönündeki şikayetlerini Bakan Yılmaz'a iletti.

Yılmaz, bunun üzerine yardımcı kitaplar konusunda bakanlığın genelgesi olduğunu anımsatarak, "Yardımcı kitapları yasakladık ama yüzde 100 doğru mudur o bakımdan hala istişaremiz devam ediyor. Bir orta yolu bulmak istiyoruz. İsteyen evladına yardımcı kitap da alabilsin. Müfredatı değiştiriyoruz, bu değiştirme esası bu. Yani evlatlarımızın alması gereken bilgilerin hepsini bir hap şeklinde dört başı mamur bir şekilde verelim. İnşallah şu müfredatı tamamlayalım önümüzdeki yıldan itibaren bu sıkıntıyı gidereceğiz." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Bakan Yılmaz'ı karşısında gören eczacı Behçet Civelek ise duygulandı ve kendilerine desteklerinin sonsuz olduğunu dile getirdi.

Civelek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazılan bir şiiri okudu. Bakan Yılmaz da Civelek'e teşekkür etti.

Bakan Yılmaz, Büyük Sinema Salonu'nda 18 Mart Çanakkale Zaferi programı için hazırlık yapan öğrencilerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.