pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

17.03.2017 - 16:33, Güncelleme: 17.03.2017 - 16:33
 

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

KONYA (AA) - Konya Valisi Yakup Canbolat, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Canbolat, mesajında,...

KONYA (AA) - Konya Valisi Yakup Canbolat, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Canbolat, mesajında, Çanakkale zaferinin aziz milletin inancının, kararlılığının ve vatanına karşı duyduğu o büyük bağlılığın en önemli göstergesi olduğunu belirtti.Vatan ve millet sevgisinin, toplara, tüfeklere ve sayısal üstünlüklere galip geldiğini vurgulayan Canbolat, şöyle devam etti:"Bu zafer sadece Türk tarihinin değil, dünya tarihinin de en önemli olaylarından biridir. Çanakkale zaferi, hakkın zulme, inancın küfre, doğru olanın da yanlışa karşı her daim galip geleceğinin kanıtı olarak kıyamete kadar unutulmayacaktır. Merhum Mehmet Akif'in, 'Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor, Bir hilal uğruna Ya Rab, ne güneşler batıyor' dediği gibi, orada şehadet şerbetini içen 250 bin güneş, bu coğrafyada hilalin hakim, ay yıldızlı bayrağımızın da baki kalacağını tüm dünyaya ilan etmiştir. Çanakkale, Musul'dan Konya'ya, Diyarbakır'dan Saraybosna'ya, Kastamonu'dan Kudüs'e kadar birbirlerine uzak coğrafyalardan bir araya gelmiş, lakin inancı ve davası 'bir' olan kahraman Mehmetçiğin, 'bir olmanın' izahını en güzel şekilde yaptığı yerdir."Canbolat, Bedir'den, Malazgirt'ten, Mohaç'tan Çanakkale'ye kalan kutlu mirasın, daha sonra Çanakkale'den de Milli Mücadele kahramanlarına kaldığını bu vesileyle de Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurulduğunu kaydetti.
KONYA (AA) - Konya Valisi Yakup Canbolat, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Canbolat, mesajında,...

KONYA (AA) - Konya Valisi Yakup Canbolat, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Canbolat, mesajında, Çanakkale zaferinin aziz milletin inancının, kararlılığının ve vatanına karşı duyduğu o büyük bağlılığın en önemli göstergesi olduğunu belirtti.

Vatan ve millet sevgisinin, toplara, tüfeklere ve sayısal üstünlüklere galip geldiğini vurgulayan Canbolat, şöyle devam etti:

"Bu zafer sadece Türk tarihinin değil, dünya tarihinin de en önemli olaylarından biridir. Çanakkale zaferi, hakkın zulme, inancın küfre, doğru olanın da yanlışa karşı her daim galip geleceğinin kanıtı olarak kıyamete kadar unutulmayacaktır. Merhum Mehmet Akif'in, 'Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor, Bir hilal uğruna Ya Rab, ne güneşler batıyor' dediği gibi, orada şehadet şerbetini içen 250 bin güneş, bu coğrafyada hilalin hakim, ay yıldızlı bayrağımızın da baki kalacağını tüm dünyaya ilan etmiştir. Çanakkale, Musul'dan Konya'ya, Diyarbakır'dan Saraybosna'ya, Kastamonu'dan Kudüs'e kadar birbirlerine uzak coğrafyalardan bir araya gelmiş, lakin inancı ve davası 'bir' olan kahraman Mehmetçiğin, 'bir olmanın' izahını en güzel şekilde yaptığı yerdir."

Canbolat, Bedir'den, Malazgirt'ten, Mohaç'tan Çanakkale'ye kalan kutlu mirasın, daha sonra Çanakkale'den de Milli Mücadele kahramanlarına kaldığını bu vesileyle de Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurulduğunu kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.