pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mucur Stadyumunda Tadilat Yapılacak

17.03.2017 - 11:58, Güncelleme: 17.03.2017 - 11:58
 

Mucur Stadyumunda Tadilat Yapılacak

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şaban Güneş, Mucur ilçesini ziyaret ederek stadyumda incelemelerde bulundu.İncelemenin ardından...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şaban Güneş, Mucur ilçesini ziyaret ederek stadyumda incelemelerde bulundu.İncelemenin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Güneş, ilçe stadyumunun bazı eksikliklerinin bulunduğunu ifade ederek, bu eksikliklerin giderilmesi için çalışma başlattıklarını söyledi.Çalışma için bir proje hazırladıklarını belirten Güneş, "Projemiz ihale aşamasında. Bu kapsamda futbol sahasının etrafına sentetik çim ve koşu parkuru yapılacak. Soyunma odaları ve hakem odası, elektrik ve sıhhi tesisatları yenilenecek. Islak ve kuru zeminleri yeniden yapılacak." dedi.Güneş, stadyumun ardından ilçedeki diğer spor tesislerini gezdi.Şaban Güneş'e ziyaretinde Mucur Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Kaya ile kaymakamlık yetkilileri de eşlik etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şaban Güneş, Mucur ilçesini ziyaret ederek stadyumda incelemelerde bulundu.İncelemenin ardından...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şaban Güneş, Mucur ilçesini ziyaret ederek stadyumda incelemelerde bulundu.

İncelemenin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Güneş, ilçe stadyumunun bazı eksikliklerinin bulunduğunu ifade ederek, bu eksikliklerin giderilmesi için çalışma başlattıklarını söyledi.

Çalışma için bir proje hazırladıklarını belirten Güneş, "Projemiz ihale aşamasında. Bu kapsamda futbol sahasının etrafına sentetik çim ve koşu parkuru yapılacak. Soyunma odaları ve hakem odası, elektrik ve sıhhi tesisatları yenilenecek. Islak ve kuru zeminleri yeniden yapılacak." dedi.

Güneş, stadyumun ardından ilçedeki diğer spor tesislerini gezdi.

Şaban Güneş'e ziyaretinde Mucur Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Kaya ile kaymakamlık yetkilileri de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.