pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Toplantı Ve Miting Yasağı

17.03.2017 - 10:33, Güncelleme: 17.03.2017 - 10:33
 

Niğde'de Toplantı Ve Miting Yasağı

Kentte toplantı, miting, gösteri ve yürüyüş gibi etkinlikler 1 hafta süreyle iptal edildi

NİĞDE (AA) - Niğde'de toplantı, miting, gösteri ve yürüyüş gibi etkinlikler 1 hafta süreyle iptal edildi.Niğde Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde 20 Mart'tan itibaren 1 hafta süreyle toplantı, miting, gösteri ve yürüyüşlerin yasaklandığı bildirildi.Açıklamada şunlara yer verildi:"2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 17. maddesi, 5442 Sayılı İller İdaresi Kanununun 11/C maddesi, 2935 Sayılı Olağanüstü Hal Kanunu'nun 11. maddesi (m) bendi doğrultusunda, ilimiz genelinde devlet kurum ve kuruluşlarının yapacağı resmi programlar ve etkinlikler hariç açık ve kapalı alanda yapılacak olan her türlü yürüyüş, toplantı, miting, çadır kurma, oturma eylemi, konferans, panel ve bildiri dağıtma gibi etkinlikler 20 Mart Pazartesi gününden 26 Mart Pazar gününe kadar 7 gün süreyle Valilik Makamının 16.03.2017 tarih ve 714 sayılı kararı ile yasaklanmıştır."
Kentte toplantı, miting, gösteri ve yürüyüş gibi etkinlikler 1 hafta süreyle iptal edildi

NİĞDE (AA) - Niğde'de toplantı, miting, gösteri ve yürüyüş gibi etkinlikler 1 hafta süreyle iptal edildi.

Niğde Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde 20 Mart'tan itibaren 1 hafta süreyle toplantı, miting, gösteri ve yürüyüşlerin yasaklandığı bildirildi.

Açıklamada şunlara yer verildi:

"2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 17. maddesi, 5442 Sayılı İller İdaresi Kanununun 11/C maddesi, 2935 Sayılı Olağanüstü Hal Kanunu'nun 11. maddesi (m) bendi doğrultusunda, ilimiz genelinde devlet kurum ve kuruluşlarının yapacağı resmi programlar ve etkinlikler hariç açık ve kapalı alanda yapılacak olan her türlü yürüyüş, toplantı, miting, çadır kurma, oturma eylemi, konferans, panel ve bildiri dağıtma gibi etkinlikler 20 Mart Pazartesi gününden 26 Mart Pazar gününe kadar 7 gün süreyle Valilik Makamının 16.03.2017 tarih ve 714 sayılı kararı ile yasaklanmıştır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.