pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kültür Ve Turizm Bakanı Avcı:

16.03.2017 - 18:43, Güncelleme: 16.03.2017 - 18:43
 

Kültür Ve Turizm Bakanı Avcı:

"Bin 81 yataklı bu büyük hastanemizin sadece Eskişehir değil, çevre illere de çok ciddi katkısı olacak. Bir bölge hastanesi olacak"

ESKİŞEHİR (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Bin 81 yataklı bu büyük hastanemizin sadece Eskişehir değil, çevre illere de çok ciddi katkısı olacak. Bir bölge hastanesi olacak." dedi.Bakan Avcı ve beraberindeki Eskişehir Valisi Azmi Çelik, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ve öteki ilgililerle yapımı süren Şehir Hastanesi'nde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.Avcı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bu çalışmalarda emeği geçen mühendisinden işçisine, bekçisinden proje çizimcisine kadar herkese teşekkür etti.Eskişehir kamuoyunun burada yükselmekte olan büyük eser konusunda yeterince bilgi sahibi olmadığını anlatan Avcı, şöyle devam etti:"Burasının 20 Ağustos 2015'te sözleşmesi imzalandı. 28 Aralık 2016'da ruhsatı alındı. 30 Aralık 2016'da da yer teslimi yapıldı. Yapım süresi 36 ay, sözleşmeye göre. Fakat arkadaşlarımız büyük bir gayretle, bu yılın kasım ayının sonunda bitirmiş olacaklar. Görüyorsunuz zaten hızla yükseliyor. Bin 81 yataklı bu büyük hastanemizin sadece Eskişehir değil, çevre illere de çok ciddi katkısı olacak. Bir bölge hastanesi olacak. Dolayısıyla hem komşu vilayetlere hem Eskişehir'e ayrıca bir hareketlilik, bir canlılık getirecek. Allah muhtaç etmesin. Ama burası her türlü tedavinin en son imkanlarla, en son teknolojik gelişmelerle verileceği büyük bir sağlık müessesesi olacak. Şimdiden hayırlı olsun inşallah."Bakan Avcı ve beraberindekiler, mühendis ve işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Avcı, daha sonra Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı'na katıldı. Toplantı basına kapalı gerçekleşti.
"Bin 81 yataklı bu büyük hastanemizin sadece Eskişehir değil, çevre illere de çok ciddi katkısı olacak. Bir bölge hastanesi olacak"

ESKİŞEHİR (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Bin 81 yataklı bu büyük hastanemizin sadece Eskişehir değil, çevre illere de çok ciddi katkısı olacak. Bir bölge hastanesi olacak." dedi.

Bakan Avcı ve beraberindeki Eskişehir Valisi Azmi Çelik, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ve öteki ilgililerle yapımı süren Şehir Hastanesi'nde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Avcı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bu çalışmalarda emeği geçen mühendisinden işçisine, bekçisinden proje çizimcisine kadar herkese teşekkür etti.

Eskişehir kamuoyunun burada yükselmekte olan büyük eser konusunda yeterince bilgi sahibi olmadığını anlatan Avcı, şöyle devam etti:

"Burasının 20 Ağustos 2015'te sözleşmesi imzalandı. 28 Aralık 2016'da ruhsatı alındı. 30 Aralık 2016'da da yer teslimi yapıldı. Yapım süresi 36 ay, sözleşmeye göre. Fakat arkadaşlarımız büyük bir gayretle, bu yılın kasım ayının sonunda bitirmiş olacaklar. Görüyorsunuz zaten hızla yükseliyor. Bin 81 yataklı bu büyük hastanemizin sadece Eskişehir değil, çevre illere de çok ciddi katkısı olacak. Bir bölge hastanesi olacak. Dolayısıyla hem komşu vilayetlere hem Eskişehir'e ayrıca bir hareketlilik, bir canlılık getirecek. Allah muhtaç etmesin. Ama burası her türlü tedavinin en son imkanlarla, en son teknolojik gelişmelerle verileceği büyük bir sağlık müessesesi olacak. Şimdiden hayırlı olsun inşallah."

Bakan Avcı ve beraberindekiler, mühendis ve işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avcı, daha sonra Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı'na katıldı. Toplantı basına kapalı gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.