pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Oyuncu Öztürk'ün Acı Günü

15.03.2017 - 16:53, Güncelleme: 15.03.2017 - 16:53
 

Oyuncu Öztürk'ün Acı Günü

Sinema ve dizi oyuncusu Engin Öztürk'ün Antalya'da yaşayan ablası avukat Berrin Öztürk, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

ESKİŞEHİR (AA) - Sinema ve dizi oyuncusu Engin Öztürk'ün Antalya'da yaşayan ablası avukat Berrin Öztürk, geçirdiği kalp krizi sonucu Antalya'da yaşamını yitirdi.Öztürk'ün cenazesi, memleketi Eskişehir'e getirildi. Vişnelik Mahallesi'ndeki Sami Ramazanoğlu Camisi'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından 44 yaşında hayatını kaybeden Berrin Öztürk'ün cenazesi, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.Cenaze törenine Öztürk ailesi ve yakınlarının yanı sıra sanat, siyaset, spor dünyasının tanınmış isimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Sinema ve dizi oyuncusu Engin Öztürk'ün Antalya'da yaşayan ablası avukat Berrin Öztürk, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

ESKİŞEHİR (AA) - Sinema ve dizi oyuncusu Engin Öztürk'ün Antalya'da yaşayan ablası avukat Berrin Öztürk, geçirdiği kalp krizi sonucu Antalya'da yaşamını yitirdi.

Öztürk'ün cenazesi, memleketi Eskişehir'e getirildi. Vişnelik Mahallesi'ndeki Sami Ramazanoğlu Camisi'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından 44 yaşında hayatını kaybeden Berrin Öztürk'ün cenazesi, Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Cenaze törenine Öztürk ailesi ve yakınlarının yanı sıra sanat, siyaset, spor dünyasının tanınmış isimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.