pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Eski Polislere Yönelik Fetö/pdy Operasyonu

15.03.2017 - 08:53, Güncelleme: 15.03.2017 - 08:53
 

Kayseri'de Eski Polislere Yönelik Fetö/pdy Operasyonu

Meslekten ihraç edilen 20 polis yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen ve daha önce meslekten ihraç edilen 25 emniyet personelinden 20'si yakalandı.Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma çerçevesinde, FETÖ/PDY üyesi oldukları iddiasıyla aralarında 4. sınıf emniyet müdürü ve amirlerin de bulunduğu 25 eski emniyet personeli hakkında örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları gerekçesiyle gözaltı kararı verildi.Polis ekiplerince şüphelilerin adreslerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda, meslekten ihraç edilen 4. sınıf 2 emniyet müdürü, 1 emniyet amiri, 4 komiser, 7 komiser yardımcısı, 2 başpolis ve 4 polis memuru yakalandı.Gözaltına alınan şüpheliler, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.Adreslerinde bulunamayan 5 eski komiser yardımcısının yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Meslekten ihraç edilen 20 polis yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen ve daha önce meslekten ihraç edilen 25 emniyet personelinden 20'si yakalandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma çerçevesinde, FETÖ/PDY üyesi oldukları iddiasıyla aralarında 4. sınıf emniyet müdürü ve amirlerin de bulunduğu 25 eski emniyet personeli hakkında örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları gerekçesiyle gözaltı kararı verildi.

Polis ekiplerince şüphelilerin adreslerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda, meslekten ihraç edilen 4. sınıf 2 emniyet müdürü, 1 emniyet amiri, 4 komiser, 7 komiser yardımcısı, 2 başpolis ve 4 polis memuru yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.

Adreslerinde bulunamayan 5 eski komiser yardımcısının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.