pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 96. Yılı

14.03.2017 - 10:28, Güncelleme: 14.03.2017 - 10:28
 

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 96. Yılı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Fatma Bacı Mesleki ve Teknik...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Fatma Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan etkinlik Kültür Müdürlüğü salonundan yapıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinliğe Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Cumhuriyet Savcısı Tuğba Diri, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Etkinlikte, lise öğrencisi Nazlıhan Memiş, Mehmet Akif Ersoy'un hayatını ve İstiklal Marşı'nın yazıldığı zamanın şartlarını anlatan bir konuşma yaptı. Sinevizyon gösterisinin ardından "Bülbül" adlı şiirin seslendirilmesi, İstiklal Marşı oratoryo sunumu gerçekleştirildi. Öğretmen ve öğrencilerden oluşan koro kahramanlık türküleri seslendirdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Fatma Bacı Mesleki ve Teknik...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Fatma Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan etkinlik Kültür Müdürlüğü salonundan yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinliğe Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Cumhuriyet Savcısı Tuğba Diri, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte, lise öğrencisi Nazlıhan Memiş, Mehmet Akif Ersoy'un hayatını ve İstiklal Marşı'nın yazıldığı zamanın şartlarını anlatan bir konuşma yaptı. Sinevizyon gösterisinin ardından "Bülbül" adlı şiirin seslendirilmesi, İstiklal Marşı oratoryo sunumu gerçekleştirildi. Öğretmen ve öğrencilerden oluşan koro kahramanlık türküleri seslendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.