pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

13.03.2017 - 16:18, Güncelleme: 13.03.2017 - 16:18
 

Şarkışla'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Celal Yıldız yönetimindeki 38 GD 283 plakalı kapalı kasa...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Celal Yıldız yönetimindeki 38 GD 283 plakalı kapalı kasa kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Şarkışla Terminali yakınlarında park halindeki 58 ES 030 plakalı hafif ticari araca ve daha sonra 58 HG 377 plakalı otomobile çarparak durdu. Kazada yaralan ve Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan Yıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Celal Yıldız yönetimindeki 38 GD 283 plakalı kapalı kasa...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Celal Yıldız yönetimindeki 38 GD 283 plakalı kapalı kasa kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Şarkışla Terminali yakınlarında park halindeki 58 ES 030 plakalı hafif ticari araca ve daha sonra 58 HG 377 plakalı otomobile çarparak durdu.

Kazada yaralan ve Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan Yıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.