pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

14 Mart Tıp Bayramı

13.03.2017 - 11:18, Güncelleme: 13.03.2017 - 11:18
 

14 Mart Tıp Bayramı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, sağlıklı yaşamın insanların vazgeçemeyeceği temel bir hak olduğunu belirtti.Duruay, 14 Mart Tıp...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, sağlıklı yaşamın insanların vazgeçemeyeceği temel bir hak olduğunu belirtti.Duruay, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, sağlık hizmetlerinin kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırılmasında en büyük görevin hekimlere düştüğünü kaydetti. Sağlık alanına katkılarda bulunan tüm doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayan Duruay, Türkiye'de sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması için tüm sağlık çalışanlarının fedakarca çalıştığını vurguladı.Duruay, mesajında şu ifadelere yer verdi:"Bu kapsamda iyi eğitim almış, nitelikli ve yarınlara umutla bakabilen hekimler görmek en büyük isteğimizdir. Hekimlerimizin karşılaştıkları tüm güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerinin icrasında vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretleri bizler için iftihar kaynağıdır."
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, sağlıklı yaşamın insanların vazgeçemeyeceği temel bir hak olduğunu belirtti.Duruay, 14 Mart Tıp...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, sağlıklı yaşamın insanların vazgeçemeyeceği temel bir hak olduğunu belirtti.

Duruay, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, sağlık hizmetlerinin kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırılmasında en büyük görevin hekimlere düştüğünü kaydetti.

Sağlık alanına katkılarda bulunan tüm doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayan Duruay, Türkiye'de sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması için tüm sağlık çalışanlarının fedakarca çalıştığını vurguladı.

Duruay, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu kapsamda iyi eğitim almış, nitelikli ve yarınlara umutla bakabilen hekimler görmek en büyük isteğimizdir. Hekimlerimizin karşılaştıkları tüm güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerinin icrasında vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretleri bizler için iftihar kaynağıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.