pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Sahte Para Operasyonu

12.03.2017 - 16:18, Güncelleme: 12.03.2017 - 16:18
 

Kırşehir'de Sahte Para Operasyonu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de piyasaya sahte para sürdükleri iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de piyasaya sahte para sürdükleri iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde piyasaya sahte para sürüldüğü ihbarı üzerine çalışma başlattı. Bu çerçevede inceleme yapan polis ekipleri, Terme ve Ankara caddesinde alışveriş yapan 2 kişinin durumundan şüphelenerek takibe aldı. Polis, M.K. ve A.B'nin üst aramasında 5 adet 200 liralık sahte banknot ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de piyasaya sahte para sürdükleri iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de piyasaya sahte para sürdükleri iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde piyasaya sahte para sürüldüğü ihbarı üzerine çalışma başlattı. Bu çerçevede inceleme yapan polis ekipleri, Terme ve Ankara caddesinde alışveriş yapan 2 kişinin durumundan şüphelenerek takibe aldı.

Polis, M.K. ve A.B'nin üst aramasında 5 adet 200 liralık sahte banknot ele geçirdi.

Gözaltına alınan zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.