pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Hırsızlık Operasyonu

11.03.2017 - 17:13, Güncelleme: 11.03.2017 - 17:13
 

Eskişehir'de Hırsızlık Operasyonu

Aranan 4 şüpheli gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de hırsızlık suçundan aranan 4 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Emek, Yenidoğan ve Gündoğdu mahallelerinde yaşanan hırsızlık ve mala zarar verme olaylarının ardından çalışma başlattı.Polis, Kurtuluş Mahallesi Vatan Caddesi'nde durumundan şüphelendiği bir aracı takibe aldı. "Dur" ihtarına uymayan sürücü ve içerisinde bulunan 3 şüpheli, saklandıkları eve düzenlenen operasyonla yakalandı.Çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkalarının bulunduğu belirlenen D.A. (17), K.D. (17), F.D. (20) ve B.Ç.A'nın (22) ev ve iş yerlerindeki bazı malzemelere el konuldu. Zanlılar işlemleri için emniyete götürüldü.
Aranan 4 şüpheli gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de hırsızlık suçundan aranan 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Emek, Yenidoğan ve Gündoğdu mahallelerinde yaşanan hırsızlık ve mala zarar verme olaylarının ardından çalışma başlattı.

Polis, Kurtuluş Mahallesi Vatan Caddesi'nde durumundan şüphelendiği bir aracı takibe aldı. "Dur" ihtarına uymayan sürücü ve içerisinde bulunan 3 şüpheli, saklandıkları eve düzenlenen operasyonla yakalandı.

Çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkalarının bulunduğu belirlenen D.A. (17), K.D. (17), F.D. (20) ve B.Ç.A'nın (22) ev ve iş yerlerindeki bazı malzemelere el konuldu.

Zanlılar işlemleri için emniyete götürüldü.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.