pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonu

08.03.2017 - 20:53, Güncelleme: 08.03.2017 - 20:53
 

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonu

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 109,15 gram bonzai, 0,9 gram metamfetamin ve 49 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Sivas Emniyet...

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 109,15 gram bonzai, 0,9 gram metamfetamin ve 49 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Sivas Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde durumundan şüphelenerek durdurduğu M.Ç'nin üzerinde arama yaptı.Şüphelinin üst aramasında 9,15 gram bonzai, 0,9 gram metamfetamin ve 4 adet ecstasy hap ele geçirilirken, ikametinde ki aramada ise 100 gram bonzai ve 45 adet ecstasy hap bulundu. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan M.Ç'nin adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 109,15 gram bonzai, 0,9 gram metamfetamin ve 49 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Sivas Emniyet...

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 109,15 gram bonzai, 0,9 gram metamfetamin ve 49 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde durumundan şüphelenerek durdurduğu M.Ç'nin üzerinde arama yaptı.

Şüphelinin üst aramasında 9,15 gram bonzai, 0,9 gram metamfetamin ve 4 adet ecstasy hap ele geçirilirken, ikametinde ki aramada ise 100 gram bonzai ve 45 adet ecstasy hap bulundu.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan M.Ç'nin adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.