pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dünya Kadınlar Günü

08.03.2017 - 15:43, Güncelleme: 08.03.2017 - 15:43
 

Dünya Kadınlar Günü

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, semt pazarındaki kadınlara gül dağıttı. Kaplan, pazara...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, semt pazarındaki kadınlara gül dağıttı. Kaplan, pazara gelerek buradaki kadınlarla bir süre sohbet etti. Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Kaplan, kadınların her zaman hatırlanması gerektiğini vurguladı.Kadınsız bir hayatın ve yaşamın zor olacağını ifade eden Kaplan, ''Bilindiği gibi her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın olduğu söylenir, bu tamamen doğru. Bu özel günde analarımızın hiç hakkı ödenmez. Hala arkamızdan dua ediyorlar. Allah onlardan razı olsun. Bu özel günde de pazara inerek, kadınlarımızın hal ve hatırlarını sorduk. Gül vererek bu günlerini kutladık.'' dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, semt pazarındaki kadınlara gül dağıttı. Kaplan, pazara...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, semt pazarındaki kadınlara gül dağıttı.

Kaplan, pazara gelerek buradaki kadınlarla bir süre sohbet etti. Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Kaplan, kadınların her zaman hatırlanması gerektiğini vurguladı.

Kadınsız bir hayatın ve yaşamın zor olacağını ifade eden Kaplan, ''Bilindiği gibi her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın olduğu söylenir, bu tamamen doğru. Bu özel günde analarımızın hiç hakkı ödenmez. Hala arkamızdan dua ediyorlar. Allah onlardan razı olsun. Bu özel günde de pazara inerek, kadınlarımızın hal ve hatırlarını sorduk. Gül vererek bu günlerini kutladık.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.