pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Asayiş Uygulaması

08.03.2017 - 14:53, Güncelleme: 08.03.2017 - 14:53
 

Eskişehir'de Asayiş Uygulaması

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü kentte çok sayıda polisin görev aldığı bir asayiş uygulaması yaptı.Alınan bilgiye göre, Asayiş,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü kentte çok sayıda polisin görev aldığı bir asayiş uygulaması yaptı.Alınan bilgiye göre, Asayiş, Trafik, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli ekipler, İsmet İnönü, Basın Şehitleri, Sivrihisar Caddeleri ile Porsuk Bulvarı'ndaki eğlence merkezlerinde kimlik kontrolü yaptı.Denetimlerde, Büyükşehir, Tepebaşı, Odunpazarı Belediye Zabıta ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri de hazır bulundu.Kentin giriş ve çıkışlarında arama noktaları oluşturan polisler, araçlarda arama yaparak sürücülerin kimliklerini inceledi. Uygulamada, 450 kişi genel bilgi tarama işleminden geçirilirken, 250 araç denetlendi.Bunun yanı sıra hakkında arama kararı bulunan 6 kişi ile üzerinde kuru sıkı tabanca bulunduran 1 kişi gözaltına alındı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü kentte çok sayıda polisin görev aldığı bir asayiş uygulaması yaptı.Alınan bilgiye göre, Asayiş,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü kentte çok sayıda polisin görev aldığı bir asayiş uygulaması yaptı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş, Trafik, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli ekipler, İsmet İnönü, Basın Şehitleri, Sivrihisar Caddeleri ile Porsuk Bulvarı'ndaki eğlence merkezlerinde kimlik kontrolü yaptı.

Denetimlerde, Büyükşehir, Tepebaşı, Odunpazarı Belediye Zabıta ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri de hazır bulundu.

Kentin giriş ve çıkışlarında arama noktaları oluşturan polisler, araçlarda arama yaparak sürücülerin kimliklerini inceledi.

Uygulamada, 450 kişi genel bilgi tarama işleminden geçirilirken, 250 araç denetlendi.

Bunun yanı sıra hakkında arama kararı bulunan 6 kişi ile üzerinde kuru sıkı tabanca bulunduran 1 kişi gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.