pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halk Oylamasına Doğru

08.03.2017 - 13:03, Güncelleme: 08.03.2017 - 13:03
 

Halk Oylamasına Doğru

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, anayasa değişikliğini anlattı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnaf ziyaretinde bulunarak halk oylamasıyla ile ilgili bilgilendirme yaptı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Bahçeci, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli'nin de katılımıyla Yeni Çarşı ve Terme Caddesi'nde iş yerlerini ziyaret ederek, esnafla sohbet etti. Bahçeci, ziyarette yaptığı konuşmada, Kırşehir'in gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını vurgulayarak, kentte büyük bir değişim ve dönüşümü gerçekleştirdiklerini belirtti.Referandum çalışmaları hakkında bilgi veren Bahçeci, şunları kaydetti:"Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. İlimizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaşıyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinliyoruz ve 16 Nisan’da yapılacak referandumda yapılacak anayasa değişikliği ile ilgili esnaflarımızı bilgilendiriyoruz. Yeni sistemde neler var, neler değişecek esnaflarımızla istişare etme fırsatını buluyoruz. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Kırşehir o kadar hızlı değişti ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Kırşehir’i tercih eder duruma geldi."
Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, anayasa değişikliğini anlattı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnaf ziyaretinde bulunarak halk oylamasıyla ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Bahçeci, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli'nin de katılımıyla Yeni Çarşı ve Terme Caddesi'nde iş yerlerini ziyaret ederek, esnafla sohbet etti.

Bahçeci, ziyarette yaptığı konuşmada, Kırşehir'in gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını vurgulayarak, kentte büyük bir değişim ve dönüşümü gerçekleştirdiklerini belirtti.

Referandum çalışmaları hakkında bilgi veren Bahçeci, şunları kaydetti:

"Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. İlimizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaşıyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinliyoruz ve 16 Nisan’da yapılacak referandumda yapılacak anayasa değişikliği ile ilgili esnaflarımızı bilgilendiriyoruz. Yeni sistemde neler var, neler değişecek esnaflarımızla istişare etme fırsatını buluyoruz. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Kırşehir o kadar hızlı değişti ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Kırşehir’i tercih eder duruma geldi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.