pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hepsiburada'dan Kadınlar Gününe Özel İndirimler

Spor 08.03.2017 - 12:03, Güncelleme: 08.03.2017 - 12:03
 

Hepsiburada'dan Kadınlar Gününe Özel İndirimler

Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü seçili ürün ve ürün gruplarında sepette yüzde 50'ye varan indirimlerle kutluyor

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü seçili ürün ve ürün gruplarında sepette yüzde 50'ye varan indirimlerle kutluyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, 30 farklı kategoride 3 milyon ürün çeşitliliği ile müşterilerine hizmet veren hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel indirim fırsatları sunuyor. Bugün geçerli olacak kampanya kapsamında, hepsiburada müşterileri birçok kategoride ve üründe geçerli olacak sepette yüzde 50'ye varan indirimlerden yararlanma şansına sahip olacaklar. Dünya Kadınlar Gününde hepsiburada müşterilerinin indirimle alışveriş yapabileceği ürün ve kategoriler ise kişisel bakım ve kozmetik ürünleri, takı ürünleri, saatler, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, aynalı takı dolapları, ev tekstili ürünleri , pilates ürünleri , bisikletler, çantalar telefon aksesuarı ve kılıfları.
Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü seçili ürün ve ürün gruplarında sepette yüzde 50'ye varan indirimlerle kutluyor

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü seçili ürün ve ürün gruplarında sepette yüzde 50'ye varan indirimlerle kutluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 30 farklı kategoride 3 milyon ürün çeşitliliği ile müşterilerine hizmet veren hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel indirim fırsatları sunuyor.

Bugün geçerli olacak kampanya kapsamında, hepsiburada müşterileri birçok kategoride ve üründe geçerli olacak sepette yüzde 50'ye varan indirimlerden yararlanma şansına sahip olacaklar.

Dünya Kadınlar Gününde hepsiburada müşterilerinin indirimle alışveriş yapabileceği ürün ve kategoriler ise kişisel bakım ve kozmetik ürünleri, takı ürünleri, saatler, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, aynalı takı dolapları, ev tekstili ürünleri , pilates ürünleri , bisikletler, çantalar telefon aksesuarı ve kılıfları.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.