pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

08.03.2017 - 08:33, Güncelleme: 08.03.2017 - 08:33
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Yılmaz,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Yılmaz, mesajında, ülkemizde ve tüm dünyada şüphesiz ki kadınların halkın en fedakar, çalışkan ve üretken bireyleri olduğunu belirtti.Yeni nesillere yön veren toplumu şekillendirenlerin yine kadınlar olduğunu ifade eden Yılmaz mesajında şunlara yer verdi: "Günümüz dünyasında modern toplumların içinde ağır sanayi üretimlerinden siyasete kadar her alanda çalışan ve hak ettiği yeri alarak toplumun yapı taşını oluşturan bu bağlamda tarım sektöründe de alın teriyle toprağın bereketine bereket katan, hayatımızı anlamlandıran saygıdeğer kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek dilerim."
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Yılmaz,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yılmaz, mesajında, ülkemizde ve tüm dünyada şüphesiz ki kadınların halkın en fedakar, çalışkan ve üretken bireyleri olduğunu belirtti.

Yeni nesillere yön veren toplumu şekillendirenlerin yine kadınlar olduğunu ifade eden Yılmaz mesajında şunlara yer verdi:

"Günümüz dünyasında modern toplumların içinde ağır sanayi üretimlerinden siyasete kadar her alanda çalışan ve hak ettiği yeri alarak toplumun yapı taşını oluşturan bu bağlamda tarım sektöründe de alın teriyle toprağın bereketine bereket katan, hayatımızı anlamlandıran saygıdeğer kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.