pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı'da Fetö/pdy Davası

07.03.2017 - 21:18, Güncelleme: 07.03.2017 - 21:18
 

Çankırı'da Fetö/pdy Davası

FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 3'ü tutuklu, 6 kişinin yargılanmasına devam edildi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 3'ü tutuklu 6 kişinin yargılanmasına devam edildi. Çankırı Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Ekrem K, Ali K. ve Sultan A. ile tutuksuz yargılanan 3 sanık ve avukatları katıldı.Sanıkları ve avukatları dinleyen mahkeme heyeti, Sultan A'nın tutuksuz yargılanmasına karar vererek duruşmayı erteledi.Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda 6 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 3'ü tutuklanmıştı.
FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 3'ü tutuklu, 6 kişinin yargılanmasına devam edildi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 3'ü tutuklu 6 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Çankırı Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Ekrem K, Ali K. ve Sultan A. ile tutuksuz yargılanan 3 sanık ve avukatları katıldı.

Sanıkları ve avukatları dinleyen mahkeme heyeti, Sultan A'nın tutuksuz yargılanmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda 6 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 3'ü tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.