pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Aranan 251 Kişi Yakalandı

07.03.2017 - 18:23, Güncelleme: 07.03.2017 - 18:23
 

Nevşehir'de Aranan 251 Kişi Yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen yol kontrollerinde, çeşitli suçlardan aranan 251 kişinin yakalandığı bildirildi.Nevşehir...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen yol kontrollerinde, çeşitli suçlardan aranan 251 kişinin yakalandığı bildirildi.Nevşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelindeki karayollarında yapılan arama ve kontrol uygulamalarda, 5'i terör, 6'sı kaçakçılık, 89'u adli olaylar ve 151'i diğer suçlardan olmak üzere 251 şahsın yakalanarak adli mercilere sevk edildiği, bu şahıslardan 21'inin mahkemece tutuklandığı kaydedildi.Ayrıca, araç ve şahıslar üzerinde yapılan kontrollerde 2 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet tabanca fişeği, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile 12 gram uyuşturucu madde ele geçirildiği ifade edildi.Açıklamada, il genelinde karayollarındaki çeşitli noktalarda arama ve kontrol çalışmalarının sürdürüldüğü, suçlunun yakalanması ve suçun önlenmesine yönelik faaliyetlerin devam edeceği aktarıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen yol kontrollerinde, çeşitli suçlardan aranan 251 kişinin yakalandığı bildirildi.Nevşehir...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen yol kontrollerinde, çeşitli suçlardan aranan 251 kişinin yakalandığı bildirildi.

Nevşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelindeki karayollarında yapılan arama ve kontrol uygulamalarda, 5'i terör, 6'sı kaçakçılık, 89'u adli olaylar ve 151'i diğer suçlardan olmak üzere 251 şahsın yakalanarak adli mercilere sevk edildiği, bu şahıslardan 21'inin mahkemece tutuklandığı kaydedildi.

Ayrıca, araç ve şahıslar üzerinde yapılan kontrollerde 2 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet tabanca fişeği, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile 12 gram uyuşturucu madde ele geçirildiği ifade edildi.

Açıklamada, il genelinde karayollarındaki çeşitli noktalarda arama ve kontrol çalışmalarının sürdürüldüğü, suçlunun yakalanması ve suçun önlenmesine yönelik faaliyetlerin devam edeceği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.