pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Gençlik Kolları Üyelerinden Kılıçdaroğlu'na "Evet" Gazetesi

07.03.2017 - 16:08, Güncelleme: 07.03.2017 - 16:08
 

Ak Parti Gençlik Kolları Üyelerinden Kılıçdaroğlu'na "Evet" Gazetesi

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Özata: - "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, kalıcı siyasi istikrar için yapılmıştır"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları üyesi bir grup, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir radyo programında sarf ettiği sözler nedeniyle, CHP Genel Merkezine "Evet" gazetesi gönderdi.PTT İl Müdürlüğü önünde bir araya gelen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata ve beraberindeki partililer, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na "Evet" gazetesi postaladı.Özata, burada yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kalıcı siyasi istikrar için yapıldı." dedi.CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir radyo programında, "Düşünün yeni modeli kurduk. Halk seçti cumhurbaşkanını, başbakan da başkası oldu. Cumhurbaşkanı başka partinin genel başkanı, başbakan da başka partinin başkanı. Asıl kavga o zaman çıkacak. Asıl onu düşünmeniz lazım" şeklinde sözler sarf ettiğini belirten Özata, AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve ücretsiz dağıtılan gazeteyi Kılıçdaroğlu'na gönderdiklerini söyledi.
AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Özata: - "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, kalıcı siyasi istikrar için yapılmıştır"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları üyesi bir grup, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir radyo programında sarf ettiği sözler nedeniyle, CHP Genel Merkezine "Evet" gazetesi gönderdi.

PTT İl Müdürlüğü önünde bir araya gelen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata ve beraberindeki partililer, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na "Evet" gazetesi postaladı.

Özata, burada yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kalıcı siyasi istikrar için yapıldı." dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir radyo programında, "Düşünün yeni modeli kurduk. Halk seçti cumhurbaşkanını, başbakan da başkası oldu. Cumhurbaşkanı başka partinin genel başkanı, başbakan da başka partinin başkanı. Asıl kavga o zaman çıkacak. Asıl onu düşünmeniz lazım" şeklinde sözler sarf ettiğini belirten Özata, AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve ücretsiz dağıtılan gazeteyi Kılıçdaroğlu'na gönderdiklerini söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.