pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

07.03.2017 - 12:08, Güncelleme: 07.03.2017 - 12:08
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Karaman'da 8 Mart'ta kadınlar belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanacak

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tüm kadınların belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanacağını bildirdi.Çalışkan, yayımladığı mesajında, kadınların, toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz bir parçası, toplumun en küçük birimini oluşturan ailenin temel unsuru olduğunu belirtti.Kadınların karşılaştığı sorunların, esasen tüm toplumun meselesi olduğunu, dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceğinin unutulmaması gerektiğini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:"İnanıyorum ki öz güvenleri yüksek, cesur, eğitimli kadınlarımızın, ekonomiden siyasete her alanda sayılarının artması, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır. Bu hususta, Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünü kurarak üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmenin gayreti içinde hanımlara yönelik faaliyetler yürütmektedir. Kadına şiddet meselesi başta olmak üzere hanımlarımızın sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceğimizi, kadınlarımızın hayat şartlarını daha da iyileştirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğimizi vurgulamak istiyorum. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, temel haklar ve yükümlülükler açısından erkek ile kadın arasında herhangi bir farklılığa ve ayrımcılığa yer olmaması gerektiğini hatırlatıyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum."Çalışkan, mesajında, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle yarın şehir içi ulaşımı sağlayan belediye otobüslerinin kadınlara ücretsiz olarak hizmet vereceğini de duyurdu.
Karaman'da 8 Mart'ta kadınlar belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanacak

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tüm kadınların belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanacağını bildirdi.

Çalışkan, yayımladığı mesajında, kadınların, toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz bir parçası, toplumun en küçük birimini oluşturan ailenin temel unsuru olduğunu belirtti.

Kadınların karşılaştığı sorunların, esasen tüm toplumun meselesi olduğunu, dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceğinin unutulmaması gerektiğini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"İnanıyorum ki öz güvenleri yüksek, cesur, eğitimli kadınlarımızın, ekonomiden siyasete her alanda sayılarının artması, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır. Bu hususta, Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünü kurarak üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmenin gayreti içinde hanımlara yönelik faaliyetler yürütmektedir. Kadına şiddet meselesi başta olmak üzere hanımlarımızın sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceğimizi, kadınlarımızın hayat şartlarını daha da iyileştirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğimizi vurgulamak istiyorum. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, temel haklar ve yükümlülükler açısından erkek ile kadın arasında herhangi bir farklılığa ve ayrımcılığa yer olmaması gerektiğini hatırlatıyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Çalışkan, mesajında, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle yarın şehir içi ulaşımı sağlayan belediye otobüslerinin kadınlara ücretsiz olarak hizmet vereceğini de duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.