pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bitki Koruma Ürünleri Satıcıları Bilgilendirildi

06.03.2017 - 15:03, Güncelleme: 06.03.2017 - 15:03
 

Bitki Koruma Ürünleri Satıcıları Bilgilendirildi

SİVAS (AA) - Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, bitki koruma ürünleri satışı yapan bayilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.İl...

SİVAS (AA) - Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, bitki koruma ürünleri satışı yapan bayilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, konferans salonunda yapılan toplantıda, "Bitki Koruma Ürünleri Stok Takip Sistemi" konulu bitkisel ürünleri için üretiminden pazarlama aşamasına kadar geçen süreçte kullanılan bitki koruma ürünlerinin Tarım Bilgi Sistemi üzerinden kontrollerinin sağlanmasıyla ilgili kentte görev yapan bitki koruma ürünleri satışı yapan bayilere bilgi verildi.Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Yıldız, toplantıda yaptığı konuşmada, "Tarım Bilgi Sistemiyle ilaç kaçakçılığı önlenecek, orijinal ve güvenilir ilaçların tedarik edilmesi sağlanacak, ilaç satış süreçleri sistemimiz üzerinden kayıt altına alınacak. Kontrole tabi ilaçların izlenmesi ve ilaçlara ait kalite kontrol bilgilerinin kayıt altına alınması ile de gıda güvenliğinin sağlanması amaçlanmaktadır." ifadelerini kullandı.Toplantıda Türkiye geneli anlık olarak reçete yazma yetkilileri, uygulayıcı, bayi, toptancı ve firma sayılarının raporlanması, e-reçete sistemine geçilmesi, reçeteli ve reçetesiz ilaç satışı işlemlerinin takibi konuları hakkında da bilgi verildi.Toplantıya, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Recep Işık ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Sivas Bölge Müdürü İsmail Kesin ve bayii yetkilileri katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, bitki koruma ürünleri satışı yapan bayilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.İl...

SİVAS (AA) - Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, bitki koruma ürünleri satışı yapan bayilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, konferans salonunda yapılan toplantıda, "Bitki Koruma Ürünleri Stok Takip Sistemi" konulu bitkisel ürünleri için üretiminden pazarlama aşamasına kadar geçen süreçte kullanılan bitki koruma ürünlerinin Tarım Bilgi Sistemi üzerinden kontrollerinin sağlanmasıyla ilgili kentte görev yapan bitki koruma ürünleri satışı yapan bayilere bilgi verildi.

Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Yıldız, toplantıda yaptığı konuşmada, "Tarım Bilgi Sistemiyle ilaç kaçakçılığı önlenecek, orijinal ve güvenilir ilaçların tedarik edilmesi sağlanacak, ilaç satış süreçleri sistemimiz üzerinden kayıt altına alınacak. Kontrole tabi ilaçların izlenmesi ve ilaçlara ait kalite kontrol bilgilerinin kayıt altına alınması ile de gıda güvenliğinin sağlanması amaçlanmaktadır." ifadelerini kullandı.

Toplantıda Türkiye geneli anlık olarak reçete yazma yetkilileri, uygulayıcı, bayi, toptancı ve firma sayılarının raporlanması, e-reçete sistemine geçilmesi, reçeteli ve reçetesiz ilaç satışı işlemlerinin takibi konuları hakkında da bilgi verildi.

Toplantıya, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Recep Işık ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Sivas Bölge Müdürü İsmail Kesin ve bayii yetkilileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.