pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Ünver'e Ziyaretler

06.03.2017 - 13:08, Güncelleme: 06.03.2017 - 13:08
 

Başkan Ünver'e Ziyaretler

NEVŞEHİR (AA) - Tarım Kredi Kooperatifleri Kayseri Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Güneş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i...

NEVŞEHİR (AA) - Tarım Kredi Kooperatifleri Kayseri Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Güneş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret etti. Güneş, Kayseri Bölge Birliği Müdürü Caner Çelebi ile Nevşehir Belediye Başkanı Ünver'i ziyaret ederek, birliğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Ünver, birlik yöneticilerini kabulünde yaptığı konuşmada, çiftçilerin kredi ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik, son yıllarda önemli çabaların ortaya konulduğunu belirterek, çiftçilerin daha modern şartlarda tarım yapmaları için birliğin önemli bir güç oluşturduğunu dile getirdi.Öte yandan, Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz de Nevşehir Belediye Başkanı Ünver’i ziyaret ederek, bölge müdürlüğünce il merkezinde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.Ünver, bu yıl içerisinde Nevşehir Külliye çevresinde oluşturulması planlanan botanik parkta çok sayıda fidanın da toprakla buluşturulmasının hedeflendiğini söyledi. Çalışmalarda Nevşehir'in iklimine uygun daha uzun ömürlü fidanlara öncelik verileceğini dile getiren Ünver, bu konuda Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde bir çalışmanın da yürütüleceğini belirtti. Nevşehir Belediyesinin öncülüğünde yürütülecek çalışmalara katkı sunacaklarını aktaran Diltemiz'e ziyaretinde Kayseri Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halil Yörükoğlu ve Nevşehir Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı eşlik etti.
NEVŞEHİR (AA) - Tarım Kredi Kooperatifleri Kayseri Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Güneş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i...

NEVŞEHİR (AA) - Tarım Kredi Kooperatifleri Kayseri Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Güneş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret etti.

Güneş, Kayseri Bölge Birliği Müdürü Caner Çelebi ile Nevşehir Belediye Başkanı Ünver'i ziyaret ederek, birliğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Ünver, birlik yöneticilerini kabulünde yaptığı konuşmada, çiftçilerin kredi ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik, son yıllarda önemli çabaların ortaya konulduğunu belirterek, çiftçilerin daha modern şartlarda tarım yapmaları için birliğin önemli bir güç oluşturduğunu dile getirdi.

Öte yandan, Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz de Nevşehir Belediye Başkanı Ünver’i ziyaret ederek, bölge müdürlüğünce il merkezinde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ünver, bu yıl içerisinde Nevşehir Külliye çevresinde oluşturulması planlanan botanik parkta çok sayıda fidanın da toprakla buluşturulmasının hedeflendiğini söyledi.

Çalışmalarda Nevşehir'in iklimine uygun daha uzun ömürlü fidanlara öncelik verileceğini dile getiren Ünver, bu konuda Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde bir çalışmanın da yürütüleceğini belirtti.

Nevşehir Belediyesinin öncülüğünde yürütülecek çalışmalara katkı sunacaklarını aktaran Diltemiz'e ziyaretinde Kayseri Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halil Yörükoğlu ve Nevşehir Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.