pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehit Annelerini ve Şehit Eşlerini ‘’YILIN KADINI’’ Olarak Seçtiler

04.03.2017 - 22:01, Güncelleme: 04.03.2017 - 22:01
 

Şehit Annelerini ve Şehit Eşlerini ‘’YILIN KADINI’’ Olarak Seçtiler

Türk Ocakları Sivas Şubesi Şehit Annelerini ve Şehit Eşlerini ‘’YILIN KADINI’’ Olarak Seçti

 Türk Ocakları Sivas Şubesi Şehit Annelerini ve Şehit Eşlerini ‘’YILIN KADINI’’ Olarak Seçti.Türk Ocakları Sivas Şubesi 4 Mart 2017 cumartesi gününü kendi binalarında Dünya Kadınlar Günü programı düzenledi. Programa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ve şehitlerin anneleri ve şehitlerin eşleri davetli olarak katıldılar. Ayrıca Sivas’taki kadın dernekleri programa iştirak ettiler; Milliyetçi Kadınlar derneği, Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği, Sivas 58 Kadın Girişimciler Derneği, Üretici Kadın Girişimciler ve Dayanışma, Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği, Eğitim ve Kültür Derneği yöneticileri ve Türk Ocaklı kadınlar katıldılar. Yoğun bir katılımın olduğu programda oldukça duygusal anlar yaşandı.Açılış konuşmasını yapan Sivas Türk Ocakları dernek başkanı Prf. Dr. Ahmet Bozdoğan; “Şehit ailelerinin hakkının ödenemeyeceğini bu kahvaltı programıyla bir araya gelmek Varlığımızı borçlu olduğumuz bu toprakların gerçek sahipleri şehitlerimiz ve çok kıymetli aileleri. Üzerinde yaşadığımız kara parçasını aziz kanlarıyla sulayarak vatan olmasını sağlayan şehitlerimizi rahmetle bir kez daha anmak onların çok değerli ailelerini unutmamak onlara karşı acziyetlerimizi bir kez daha dile getirmek için buradayız. En değerli varlığını evladını eşini ezanımız, bayrağımız vatanımız için şehit veren annelerimizi ve şehit eşlerini Türk Ocakları Sivas Şubesi olarak Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile Yılın kadını olarak ilan ediyor, günün anısına kendilerine plaketlerini taktim ediyoruz. Saygıyla, hürmetle, acziyetle ellerinden öpüyoruz. Programımıza katılan başta Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği olmak üzere Sivas’ta bulunan tüm kadın cemiyetlerine saygılarımızı şükranlarımız arz ediyoruz.” diye konuştuProgramda bir konuşma yapan Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri dernek Başkanı Mustafa Hızal, şehit annelerini ve şehit eşlerini yılın kadını olarak ilan etmesinden ve düzenlenen programdan dolayı Türk Ocakları yöneticilerine teşekkür etti;“Her zaman milli manevi değerleri ön planda tutan, Türk Ocakların da olmaktan birlikte program yapmaktan dolayı mutluyuz. Dünya Kadınlar Gününde Derneğimizi, derneğimizin şahsında şehit annelerini ve eşlerini davet ederek plaket ve şükranlarını taktim eden Türk Ocakları Yönetimine teşekkür ediyor, şahit ailelerine verdikleri önem ve değerden dolayı teşekkür ederim.” Diyerek konuşmasını bitirdi.Programda şehit anneleri ve şehit eşlerine plaket sunularak, yılın kadını olarak takdim edildiler. Plaket taktim töreninde duygusal anlar yaşanırken bazı katılımcılar göz yaşlarını tutamadı.
Türk Ocakları Sivas Şubesi Şehit Annelerini ve Şehit Eşlerini ‘’YILIN KADINI’’ Olarak Seçti

 Türk Ocakları Sivas Şubesi Şehit Annelerini ve Şehit Eşlerini ‘’YILIN KADINI’’ Olarak Seçti.


Türk Ocakları Sivas Şubesi 4 Mart 2017 cumartesi gününü kendi binalarında Dünya Kadınlar Günü programı düzenledi. Programa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ve şehitlerin anneleri ve şehitlerin eşleri davetli olarak katıldılar. Ayrıca Sivas’taki kadın dernekleri programa iştirak ettiler; Milliyetçi Kadınlar derneği, Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği, Sivas 58 Kadın Girişimciler Derneği, Üretici Kadın Girişimciler ve Dayanışma, Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği, Eğitim ve Kültür Derneği yöneticileri ve Türk Ocaklı kadınlar katıldılar. Yoğun bir katılımın olduğu programda oldukça duygusal anlar yaşandı.
Açılış konuşmasını yapan Sivas Türk Ocakları dernek başkanı Prf. Dr. Ahmet Bozdoğan;
“Şehit ailelerinin hakkının ödenemeyeceğini bu kahvaltı programıyla bir araya gelmek
Varlığımızı borçlu olduğumuz bu toprakların gerçek sahipleri şehitlerimiz ve çok kıymetli aileleri. Üzerinde yaşadığımız kara parçasını aziz kanlarıyla sulayarak vatan olmasını sağlayan şehitlerimizi rahmetle bir kez daha anmak onların çok değerli ailelerini unutmamak onlara karşı acziyetlerimizi bir kez daha dile getirmek için buradayız. En değerli varlığını evladını eşini ezanımız, bayrağımız vatanımız için şehit veren annelerimizi ve şehit eşlerini Türk Ocakları Sivas Şubesi olarak Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile Yılın kadını olarak ilan ediyor, günün anısına kendilerine plaketlerini taktim ediyoruz. Saygıyla, hürmetle, acziyetle ellerinden öpüyoruz. Programımıza katılan başta Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği olmak üzere Sivas’ta bulunan tüm kadın cemiyetlerine saygılarımızı şükranlarımız arz ediyoruz.” diye konuştu
Programda bir konuşma yapan Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri dernek Başkanı Mustafa Hızal, şehit annelerini ve şehit eşlerini yılın kadını olarak ilan etmesinden ve düzenlenen programdan dolayı Türk Ocakları yöneticilerine teşekkür etti;
“Her zaman milli manevi değerleri ön planda tutan, Türk Ocakların da olmaktan birlikte program yapmaktan dolayı mutluyuz. Dünya Kadınlar Gününde Derneğimizi, derneğimizin şahsında şehit annelerini ve eşlerini davet ederek plaket ve şükranlarını taktim eden Türk Ocakları Yönetimine teşekkür ediyor, şahit ailelerine verdikleri önem ve değerden dolayı teşekkür ederim.” Diyerek konuşmasını bitirdi.
Programda şehit anneleri ve şehit eşlerine plaket sunularak, yılın kadını olarak takdim edildiler. Plaket taktim töreninde duygusal anlar yaşanırken bazı katılımcılar göz yaşlarını tutamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.