pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti'nin Kırşehir Mitingi

04.03.2017 - 16:28, Güncelleme: 04.03.2017 - 16:28
 

Ak Parti'nin Kırşehir Mitingi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:- "İnşallah bu seçimlerden sonra karar sizlerin olacak, önümüz açılacak, çok daha güzel işler olacak"

KIRŞEHİR (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "İnşallah bu seçimlerden sonra karar sizlerin olacak, önümüz açılacak, çok daha güzel işler olacak." dedi.Bakan Özhaseki, partisi tarafından Kırşehir'de Cacabey Meydanı’nda düzenlenen mitingde, bu bölgenin bakanı olarak Kırşehirlilerle olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.Anayasa değişikliği referandumu ile yeni bir seçimin arefesinde bulunulduğunu ifade eden Özhaseki, "Bu seçim geçtiğimiz bütün seçimlerin anası mesabesinde. Elbette geçtiğimiz bütün seçimlerin bir önemi var. Bu seçimin anlamı hepsinden daha büyük. Şimdi sizler bir karar vereceksiniz. Ya bu Türkiye büyüyecek, çağ atlayacak, dinamik bir ülke halinde hayatiyetini sonuna kadar devam ettirecek ya da Allah korusun vesayetçi yapının yeraltı oyunları devam edecek. Karar sizin, mühür sizde. İnşallah sizler vereceğiniz kararla Türkiye’nin önünü açacaksınız." diye konuştu.Özhaseki, geçmişte yaşanan olaylar ve siyesi gelişmelerden ders aldıklarını, geçmişe bakıldığında bazı dönüm noktaları olduğunu vurguladı.Bunlardan birinin 1950, diğerinin ise 2002 yılı olduğuna işaret eden Özhaseki, şöyle devam etti:"1950'de hep beraber hür seçimlere geçtik. O zaman irademizi ortaya koyduk. Sevdiğimiz insanları seçtik ve bizi idare etmelerini istedik. Bu önemli bir devrimdi. 2002 yılında da bitmiş, tükenmiş, insanların ülkenin her köşesinde zulümden inlediği bir ortamdan Allah’a hamdolsun AK Parti ile aydınlığa kavuştuk. O da adeta bir devrimdi. O günlerde yaptığımız işlerle çok şükür sizlerin gözüne girdik. Sizler bizi sevdiniz, her geldiğimizde destek verdiniz. Bizi yüreklendirdiniz. Biz de Allah için çalışmaya gayret ediyoruz. Sizlerin duasını almaya gayret ediyoruz. İnşallah, bu seçimlerden sonra karar sizlerin olacak, önümüz açılacak, çok daha güzel işler olacak."Özhaseki, bu anayasa değişikliğine gitmelerinin iki temel nedeni olduğuna dikkati çekerek, "Bu referandumu getirmemizin iki ana nedeni var. Birincisi ikili yapı sürdürülemiyor. Kavgalara açık bir yapı. Geriye doğru bakın. Atatürk, (İsmet) İnönü kavgalarından, rahmetli (Turgut) Özal, (Süleyman) Demirel kavgalarıyla, Ahmet Necdet Sezer ve (Bülent) Ecevit kavgalarıyla çok çekti. Bu kavgaların bitmesi lazım. İkincisi artık küçük ve çok kısa zamanlı gelen zayıf hükümetlerden de çok çektik. 1923 yılında cumhuriyet ilan edildi. 2002 yılına kadar yaklaşık 60 hükümet var. Ortalama ömrü 15 ay. Arkadaşlar, 15 ayda hiçbir şey yapılamaz. O dönemlerde tabii ki ortalık karışır. Vesayetçi yapı da el altından ihtilal ortamı hazırlar. Faili meçhuller başlar, iktidara el koymaya başlarlar. İnşallah, şimdi artık yüzde 50'lilerle iş başına gelen sizin iradenizi ortaya koyarak seçtiğiniz insanlar güçlü bir şekilde gelecekler ve idare edecekler." ifadelerini kullandı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:- "İnşallah bu seçimlerden sonra karar sizlerin olacak, önümüz açılacak, çok daha güzel işler olacak"

KIRŞEHİR (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "İnşallah bu seçimlerden sonra karar sizlerin olacak, önümüz açılacak, çok daha güzel işler olacak." dedi.

Bakan Özhaseki, partisi tarafından Kırşehir'de Cacabey Meydanı’nda düzenlenen mitingde, bu bölgenin bakanı olarak Kırşehirlilerle olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Anayasa değişikliği referandumu ile yeni bir seçimin arefesinde bulunulduğunu ifade eden Özhaseki, "Bu seçim geçtiğimiz bütün seçimlerin anası mesabesinde. Elbette geçtiğimiz bütün seçimlerin bir önemi var. Bu seçimin anlamı hepsinden daha büyük. Şimdi sizler bir karar vereceksiniz. Ya bu Türkiye büyüyecek, çağ atlayacak, dinamik bir ülke halinde hayatiyetini sonuna kadar devam ettirecek ya da Allah korusun vesayetçi yapının yeraltı oyunları devam edecek. Karar sizin, mühür sizde. İnşallah sizler vereceğiniz kararla Türkiye’nin önünü açacaksınız." diye konuştu.

Özhaseki, geçmişte yaşanan olaylar ve siyesi gelişmelerden ders aldıklarını, geçmişe bakıldığında bazı dönüm noktaları olduğunu vurguladı.

Bunlardan birinin 1950, diğerinin ise 2002 yılı olduğuna işaret eden Özhaseki, şöyle devam etti:

"1950'de hep beraber hür seçimlere geçtik. O zaman irademizi ortaya koyduk. Sevdiğimiz insanları seçtik ve bizi idare etmelerini istedik. Bu önemli bir devrimdi. 2002 yılında da bitmiş, tükenmiş, insanların ülkenin her köşesinde zulümden inlediği bir ortamdan Allah’a hamdolsun AK Parti ile aydınlığa kavuştuk. O da adeta bir devrimdi. O günlerde yaptığımız işlerle çok şükür sizlerin gözüne girdik. Sizler bizi sevdiniz, her geldiğimizde destek verdiniz. Bizi yüreklendirdiniz. Biz de Allah için çalışmaya gayret ediyoruz. Sizlerin duasını almaya gayret ediyoruz. İnşallah, bu seçimlerden sonra karar sizlerin olacak, önümüz açılacak, çok daha güzel işler olacak."

Özhaseki, bu anayasa değişikliğine gitmelerinin iki temel nedeni olduğuna dikkati çekerek, "Bu referandumu getirmemizin iki ana nedeni var. Birincisi ikili yapı sürdürülemiyor. Kavgalara açık bir yapı. Geriye doğru bakın. Atatürk, (İsmet) İnönü kavgalarından, rahmetli (Turgut) Özal, (Süleyman) Demirel kavgalarıyla, Ahmet Necdet Sezer ve (Bülent) Ecevit kavgalarıyla çok çekti. Bu kavgaların bitmesi lazım. İkincisi artık küçük ve çok kısa zamanlı gelen zayıf hükümetlerden de çok çektik. 1923 yılında cumhuriyet ilan edildi. 2002 yılına kadar yaklaşık 60 hükümet var. Ortalama ömrü 15 ay. Arkadaşlar, 15 ayda hiçbir şey yapılamaz. O dönemlerde tabii ki ortalık karışır. Vesayetçi yapı da el altından ihtilal ortamı hazırlar. Faili meçhuller başlar, iktidara el koymaya başlarlar. İnşallah, şimdi artık yüzde 50'lilerle iş başına gelen sizin iradenizi ortaya koyarak seçtiğiniz insanlar güçlü bir şekilde gelecekler ve idare edecekler." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.