pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gemerek'te "Genç Kürsü" Programı Düzenlendi

04.03.2017 - 16:23, Güncelleme: 04.03.2017 - 16:23
 

Gemerek'te "Genç Kürsü" Programı Düzenlendi

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından "Genç Kürsü" programı düzenlendi. Parti binasında gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından "Genç Kürsü" programı düzenlendi. Parti binasında gerçekleştirilen programda AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Umut Ekşi, partili gençlerle sohbet ederek sorularını yanıtladı. 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına da değinen Ekşi, şunları söyledi: "Bugünki parlamenter sistemle 16 Nisan referandumundan sonra gelecek olan cumhurbaşkanlığı sistemi arasında karşılaştırmalarda bulunduk. Parlamenter sistemdeki eksik yönleri ve zayıf noktaları geçmişten gelen tecrübelerle anlattık. Akabinde gelecek olan cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemize ve milletimize kazandıracaklarını konuştuk."AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuruçay ise "Genç Kürsü" programı kapsamında partili gençlerle Gemerek ilçesinde buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Programın diğer ilçelerde de devam edeceğini aktaran Kuruçay, "Biz burada hem gençlerimizden bir şeyler öğrenmeyi, hem de onlara bir şeyler aktarmayı amaçladık. Bu amaçla programımıza devam edeceğiz. Her ilçemizde en az 4 defa Genç Kürsü programı düzenleyeceğiz. Bu programlarla gençlerimize bilgi birikimleri aktararak 'evet' için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından "Genç Kürsü" programı düzenlendi. Parti binasında gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından "Genç Kürsü" programı düzenlendi.

Parti binasında gerçekleştirilen programda AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Umut Ekşi, partili gençlerle sohbet ederek sorularını yanıtladı.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına da değinen Ekşi, şunları söyledi:

"Bugünki parlamenter sistemle 16 Nisan referandumundan sonra gelecek olan cumhurbaşkanlığı sistemi arasında karşılaştırmalarda bulunduk. Parlamenter sistemdeki eksik yönleri ve zayıf noktaları geçmişten gelen tecrübelerle anlattık. Akabinde gelecek olan cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemize ve milletimize kazandıracaklarını konuştuk."

AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuruçay ise "Genç Kürsü" programı kapsamında partili gençlerle Gemerek ilçesinde buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Programın diğer ilçelerde de devam edeceğini aktaran Kuruçay, "Biz burada hem gençlerimizden bir şeyler öğrenmeyi, hem de onlara bir şeyler aktarmayı amaçladık. Bu amaçla programımıza devam edeceğiz. Her ilçemizde en az 4 defa Genç Kürsü programı düzenleyeceğiz. Bu programlarla gençlerimize bilgi birikimleri aktararak 'evet' için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.