pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Snowboardda Yarışlara Hava Engeli

04.03.2017 - 16:13, Güncelleme: 04.03.2017 - 16:13
 

Snowboardda Yarışlara Hava Engeli

- FIS Snowboard Dünya Kupası'nın çeyrek final, yarı final ve final etapları, olumsuz hava koşulları dolayısıyla yarına ertelendi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Erciyes A.Ş. ve Türkiye Kayak Federasyonu işbirliğiyle Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen FIS Snowboard Dünya Kupası'nın çeyrek final, yarı final ve final etapları olumsuz hava koşulları sebebiyle yarına ertelendi. Kayseri Erciyes Kayak Merkezi'nde yapılan organizasyonda eleme müsabakaları da hava koşulları sebebiyle gecikmeli başlamıştı.Yetkililerden alınan bilgiye göre, Uluslararası Kayak Federasyonunun yarın sabah bir toplantı gerçekleştirileceği öğrenildi.Toplantıda alınacak karar neticesinde FIS Snowboard Dünya Kupası'nın çeyrek final, yarı final ve final etaplarının saatinin açıklanacağı vurgulandı.
- FIS Snowboard Dünya Kupası'nın çeyrek final, yarı final ve final etapları, olumsuz hava koşulları dolayısıyla yarına ertelendi


KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Erciyes A.Ş. ve Türkiye Kayak Federasyonu işbirliğiyle Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen FIS Snowboard Dünya Kupası'nın çeyrek final, yarı final ve final etapları olumsuz hava koşulları sebebiyle yarına ertelendi.

Kayseri Erciyes Kayak Merkezi'nde yapılan organizasyonda eleme müsabakaları da hava koşulları sebebiyle gecikmeli başlamıştı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, Uluslararası Kayak Federasyonunun yarın sabah bir toplantı gerçekleştirileceği öğrenildi.

Toplantıda alınacak karar neticesinde FIS Snowboard Dünya Kupası'nın çeyrek final, yarı final ve final etaplarının saatinin açıklanacağı vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.