pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir’de Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Başladı

04.03.2017 - 11:58, Güncelleme: 04.03.2017 - 11:58
 

Seydişehir’de Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Başladı

KONYA (AA) - Seydişehir'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce organize edilen 4. Geleneksel Çocuk Oyunları...

KONYA (AA) - Seydişehir'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce organize edilen 4. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği, kapalı spor salonunda başladı. Seydişehir Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, gazetecilere yaptığı açıklamada, unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarının yeniden hayata kazandırılmasının amaçlandığını söyledi. Şenliğin 10 Nisan'da sona ereceğini belirten Kibar, "Çocuklarımızın karakterine uygun fiziksel etkinlikler yapması, paylaşmayı öğrenmesi, oyunla başlayan spor alışkanlığının kazandırılmasını hedefliyoruz." diye konuştu.İlkokul ve ortaokullardaki 97 takımın katıldığı şenlik kapsamında yapılacak turnuvaya 7 ayrı branşta bin 500 çocuğun katılacağı belirtildi.
KONYA (AA) - Seydişehir'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce organize edilen 4. Geleneksel Çocuk Oyunları...

KONYA (AA) - Seydişehir'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce organize edilen 4. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği, kapalı spor salonunda başladı.

Seydişehir Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, gazetecilere yaptığı açıklamada, unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarının yeniden hayata kazandırılmasının amaçlandığını söyledi.

Şenliğin 10 Nisan'da sona ereceğini belirten Kibar, "Çocuklarımızın karakterine uygun fiziksel etkinlikler yapması, paylaşmayı öğrenmesi, oyunla başlayan spor alışkanlığının kazandırılmasını hedefliyoruz." diye konuştu.

İlkokul ve ortaokullardaki 97 takımın katıldığı şenlik kapsamında yapılacak turnuvaya 7 ayrı branşta bin 500 çocuğun katılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.