pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Göreme'de Ücretsiz Fidan Dağıtımı Yapıldı

04.03.2017 - 10:08, Güncelleme: 04.03.2017 - 10:08
 

Göreme'de Ücretsiz Fidan Dağıtımı Yapıldı

NEVŞEHİR (AA) - Göreme Belediyesi tarafından, daha yeşil bir Göreme için el ele kampanyası çerçevesinde vatandaşlara bin adet çam fidanı dağıtıldı....

NEVŞEHİR (AA) - Göreme Belediyesi tarafından, daha yeşil bir Göreme için el ele kampanyası çerçevesinde vatandaşlara bin adet çam fidanı dağıtıldı. Merkez Camii önündeki fidan dağıtım programında konuşan Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, her yıl bahar aylarında binlerce fidanı dağıtarak toprakla buluşturduklarını ifade etti. Gelecek nesillere bırakılabilecek en güzel miraslardan birisinin de ağaç olduğunu ifade eden Cingil, "Bizler gelecek nesillere güzel bir doğayı da miras olarak bırakmak istiyoruz." dedi. Başkan Cingil, ücretsiz fidan dağıtımının önümüzdeki aylarda devam edileceğini ifade etti.
NEVŞEHİR (AA) - Göreme Belediyesi tarafından, daha yeşil bir Göreme için el ele kampanyası çerçevesinde vatandaşlara bin adet çam fidanı dağıtıldı....

NEVŞEHİR (AA) - Göreme Belediyesi tarafından, daha yeşil bir Göreme için el ele kampanyası çerçevesinde vatandaşlara bin adet çam fidanı dağıtıldı.

Merkez Camii önündeki fidan dağıtım programında konuşan Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, her yıl bahar aylarında binlerce fidanı dağıtarak toprakla buluşturduklarını ifade etti.

Gelecek nesillere bırakılabilecek en güzel miraslardan birisinin de ağaç olduğunu ifade eden Cingil, "Bizler gelecek nesillere güzel bir doğayı da miras olarak bırakmak istiyoruz." dedi.

Başkan Cingil, ücretsiz fidan dağıtımının önümüzdeki aylarda devam edileceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.