pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sigara Kutularında Uyuşturucu Satışı

03.03.2017 - 17:28, Güncelleme: 03.03.2017 - 17:28
 

Sigara Kutularında Uyuşturucu Satışı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de sigara kutularına koydukları uyuşturucuları satmaya çalışan 2 kişi yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de sigara kutularına koydukları uyuşturucuları satmaya çalışan 2 kişi yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Bağbaşı ve Ahi Evran mahallelerinde, park ve sokak aralarında belirli saatlerde bekleyen iki kişinin yanlarında çok sayıda sigara paketi bulunmasından şüphelendi. Üst aramaları yapılan şüphelilerin, önceden hazırladıkları bir gramlık içime hazır, "fişek" olarak tabir edilen uyuşturucuları kağıtlara sararak, boş sigara kutularına koydukları ve sattıkları belirlendi.Üzerlerinde 19 gram uyuşturucu bulunan B.D. ve M.T. gözaltına alındı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de sigara kutularına koydukları uyuşturucuları satmaya çalışan 2 kişi yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de sigara kutularına koydukları uyuşturucuları satmaya çalışan 2 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Bağbaşı ve Ahi Evran mahallelerinde, park ve sokak aralarında belirli saatlerde bekleyen iki kişinin yanlarında çok sayıda sigara paketi bulunmasından şüphelendi.

Üst aramaları yapılan şüphelilerin, önceden hazırladıkları bir gramlık içime hazır, "fişek" olarak tabir edilen uyuşturucuları kağıtlara sararak, boş sigara kutularına koydukları ve sattıkları belirlendi.

Üzerlerinde 19 gram uyuşturucu bulunan B.D. ve M.T. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.