pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halk Oylamasına Doğru

03.03.2017 - 12:13, Güncelleme: 03.03.2017 - 12:13
 

Halk Oylamasına Doğru

SİVAS (AA) - Sivas'ta, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin seçim koordinasyon toplantısı yapıldı. Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin seçim koordinasyon toplantısı yapıldı. Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Davut Gül başkanlığında Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, vali yardımcıları Sezgin Üçüncü, Zihni Yıldızhan ve Yeliz Yıldızhan ile Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sinan Şen, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, ilçe kaymakamları, ilçe emniyet müdürleri, ilçe jandarma komutanları ve diğer yetkililer katıldı.Seçimlerde uygulanacak güvenlik tedbirlerinin ele alındığı toplantıda, vatandaşın hür iradesinin sandığa tam olarak yansıtılması için gereken bütün tedbirleri almak üzere bir araya geldiklerini belirten Gül, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun talimatlarıyla seçimlerin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için kamu görevlilerimize önemli görevler düşüyor. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi bizler bu seçimde de görevimizi hakkıyla yapacağız. Kaymakamlarımız, jandarma, polis ve diğer görevlilerle seçim sürecinde, ilçe siyasi parti temsilcileriyle toplantılar yaparak herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeyecekler." ifadelerini kullandı. Yapılacak seçimin ülkeye ve millete hayırlı olmasını temenni eden Vali Gül, seçim sürecinde görev alacak herkese başarı diledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin seçim koordinasyon toplantısı yapıldı. Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin seçim koordinasyon toplantısı yapıldı.

Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Davut Gül başkanlığında Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, vali yardımcıları Sezgin Üçüncü, Zihni Yıldızhan ve Yeliz Yıldızhan ile Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sinan Şen, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, ilçe kaymakamları, ilçe emniyet müdürleri, ilçe jandarma komutanları ve diğer yetkililer katıldı.

Seçimlerde uygulanacak güvenlik tedbirlerinin ele alındığı toplantıda, vatandaşın hür iradesinin sandığa tam olarak yansıtılması için gereken bütün tedbirleri almak üzere bir araya geldiklerini belirten Gül, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun talimatlarıyla seçimlerin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için kamu görevlilerimize önemli görevler düşüyor. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi bizler bu seçimde de görevimizi hakkıyla yapacağız. Kaymakamlarımız, jandarma, polis ve diğer görevlilerle seçim sürecinde, ilçe siyasi parti temsilcileriyle toplantılar yaparak herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeyecekler." ifadelerini kullandı.

Yapılacak seçimin ülkeye ve millete hayırlı olmasını temenni eden Vali Gül, seçim sürecinde görev alacak herkese başarı diledi.


Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.