pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Kısa Dönem Acemi Erler Yemin Etti

03.03.2017 - 10:48, Güncelleme: 03.03.2017 - 10:48
 

Eskişehir'de Kısa Dönem Acemi Erler Yemin Etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, temel eğitimlerini tamamlayan 366/1 kısa dönem 38 er, düzenlenen törenle yemin etti. İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, temel eğitimlerini tamamlayan 366/1 kısa dönem 38 er, düzenlenen törenle yemin etti. İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Temel eğitimlerini tamamlayan askerler, Türk bayrağı ve silahların bulunduğu masaların başında yemin etti. İl Jandarma Alay Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, yaptığı konuşmada, çağın gerektirdiği her türlü eğitimi veren jandarma teşkilatının eğitim vizyonunun Atatürkçü göreve yönelik, gerçekçi, gelişimci, geliştirici, katılımcı, yaygın, motive eden ve modern teknolojiye sahip bir eğitim sistemine sahip olduğunu söyledi.Türk askerinin vatan, millet, cumhuriyet ve vazife uğruna canını feda etmeye yemin ettiğini ifade eden Ağaoğlu, şunları söyledi:"Yeminin anlamı, askerin mesleğine yürekten bağlanışıdır. Teminatı şeref, bedeli de gerektiğinde vatan uğrunda ölmektir. Görevinizi en iyi şekilde yapacağınızdan, kanun ve nizam ile doğruluğu, dürüstlüğü, halk ve adaleti daima rehber edineceğinizden ve yemininize sadık kalacağınızdan hiç kimsenin şüphesi yoktur. Türkiye Cumhuriyeti sizlerin sarsılmaz omuzlarınızda daima yükselecek ve bayrağımız kutsal vatan toprakları üzerinde sonsuza kadar dalgalanmaya devam edecektir."Yemin töreninin ardından kısa dönem 38 asker, aileleriyle bir araya gelerek hasret giderdi. Bazı asker yakınlarının gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, temel eğitimlerini tamamlayan 366/1 kısa dönem 38 er, düzenlenen törenle yemin etti. İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, temel eğitimlerini tamamlayan 366/1 kısa dönem 38 er, düzenlenen törenle yemin etti.

İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Temel eğitimlerini tamamlayan askerler, Türk bayrağı ve silahların bulunduğu masaların başında yemin etti.

İl Jandarma Alay Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, yaptığı konuşmada, çağın gerektirdiği her türlü eğitimi veren jandarma teşkilatının eğitim vizyonunun Atatürkçü göreve yönelik, gerçekçi, gelişimci, geliştirici, katılımcı, yaygın, motive eden ve modern teknolojiye sahip bir eğitim sistemine sahip olduğunu söyledi.

Türk askerinin vatan, millet, cumhuriyet ve vazife uğruna canını feda etmeye yemin ettiğini ifade eden Ağaoğlu, şunları söyledi:

"Yeminin anlamı, askerin mesleğine yürekten bağlanışıdır. Teminatı şeref, bedeli de gerektiğinde vatan uğrunda ölmektir. Görevinizi en iyi şekilde yapacağınızdan, kanun ve nizam ile doğruluğu, dürüstlüğü, halk ve adaleti daima rehber edineceğinizden ve yemininize sadık kalacağınızdan hiç kimsenin şüphesi yoktur. Türkiye Cumhuriyeti sizlerin sarsılmaz omuzlarınızda daima yükselecek ve bayrağımız kutsal vatan toprakları üzerinde sonsuza kadar dalgalanmaya devam edecektir."

Yemin töreninin ardından kısa dönem 38 asker, aileleriyle bir araya gelerek hasret giderdi. Bazı asker yakınlarının gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.