pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Karaca Vatandaşlarla Buluştu

03.03.2017 - 10:33, Güncelleme: 03.03.2017 - 10:33
 

Kaymakam Karaca Vatandaşlarla Buluştu

KONYA (AA) - Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca, vatandaşlarla halk gününde bir araya geldi. Bir kahvehanede düzenlenen toplantıda konuşan Karaca, vatandaşlarla...

KONYA (AA) - Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca, vatandaşlarla halk gününde bir araya geldi. Bir kahvehanede düzenlenen toplantıda konuşan Karaca, vatandaşlarla bir araya gelerek hem sohbet etmek hem de sorunları dinlemek amacı ile bu toplantının düzenlendiğini söyledi. Vatandaşın ayağına gitmeye devam edeceklerini ifade eden Karaca, "En küçük sorununuzda bile devlet olarak yanınızdayız. Sizlere hizmet etmek amacı ile buradayız." dedi. Karaca, vatandaşların istek ve taleplerinin kısa sürede çözülmesi için ilgili makamlara sunulacağını belirtti.
KONYA (AA) - Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca, vatandaşlarla halk gününde bir araya geldi. Bir kahvehanede düzenlenen toplantıda konuşan Karaca, vatandaşlarla...

KONYA (AA) - Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca, vatandaşlarla halk gününde bir araya geldi.

Bir kahvehanede düzenlenen toplantıda konuşan Karaca, vatandaşlarla bir araya gelerek hem sohbet etmek hem de sorunları dinlemek amacı ile bu toplantının düzenlendiğini söyledi.

Vatandaşın ayağına gitmeye devam edeceklerini ifade eden Karaca, "En küçük sorununuzda bile devlet olarak yanınızdayız. Sizlere hizmet etmek amacı ile buradayız." dedi.

Karaca, vatandaşların istek ve taleplerinin kısa sürede çözülmesi için ilgili makamlara sunulacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.