pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstihdam Seferberliği Bilgilendirme Toplantısı

02.03.2017 - 14:28, Güncelleme: 02.03.2017 - 14:28
 

İstihdam Seferberliği Bilgilendirme Toplantısı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (NEVESOB) bağlı oda başkanlarıyla istihdam seferberliği...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (NEVESOB) bağlı oda başkanlarıyla istihdam seferberliği konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı.NEVESOB toplantı salonundaki programda, Vali Aktaş, SGK İl Müdürü Erdin Polat ve İŞ-KUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata katılımcıları bilgilendirdi.Vali Aktaş konuşmasında, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat ve himayeleri ile başlatılan ve 9 Şubat 2017 tarihli Resmi Gazete yayınlanan 687 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile mevzuatı şekillenen İstihdam Seferberliği ile ilgili birinci elden ilgili kurum temsilcileri ile birlikte bilgilendirmek amacıyla toplantılar düzenlediklerini ifade ederek, istihdam seferberliğine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Toplantıda, SGK İl Müdürü Polat, işverenlere sağlanan yeni destek ve teşvikleri, İŞ-KUR İl Müdürü Barata ise "İşbaşı eğitim programları" ile işverenlere sağlanan kolaylıklar konusunda bilgilendirmede bulundu.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (NEVESOB) bağlı oda başkanlarıyla istihdam seferberliği...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (NEVESOB) bağlı oda başkanlarıyla istihdam seferberliği konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı.

NEVESOB toplantı salonundaki programda, Vali Aktaş, SGK İl Müdürü Erdin Polat ve İŞ-KUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata katılımcıları bilgilendirdi.

Vali Aktaş konuşmasında, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat ve himayeleri ile başlatılan ve 9 Şubat 2017 tarihli Resmi Gazete yayınlanan 687 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile mevzuatı şekillenen İstihdam Seferberliği ile ilgili birinci elden ilgili kurum temsilcileri ile birlikte bilgilendirmek amacıyla toplantılar düzenlediklerini ifade ederek, istihdam seferberliğine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplantıda, SGK İl Müdürü Polat, işverenlere sağlanan yeni destek ve teşvikleri, İŞ-KUR İl Müdürü Barata ise "İşbaşı eğitim programları" ile işverenlere sağlanan kolaylıklar konusunda bilgilendirmede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.