pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehirli Görme Engelli Bisikletçiler Madalyayla Döndü

02.03.2017 - 14:03, Güncelleme: 02.03.2017 - 14:03
 

Eskişehirli Görme Engelli Bisikletçiler Madalyayla Döndü

ESKİŞEHİR (AA) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenen 2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu'na katılan Eskişehir Görme Engelliler Spor...

ESKİŞEHİR (AA) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenen 2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu'na katılan Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları madalyalarla döndü. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, tandem bisikletlerin katıldığı 57 kilometrelik Gran Fondo yarışında Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Abidin Karademir, pilot Oğuzhan Can yönetiminde 1,48'lik derecesiyle birinci, Özgür Üret ise pilot Cihan Okutan idaresinde 2,04'lük derecesiyle ikinci oldu. Şampiyon sporcu Abidin Karademir, yarıştan ziyade Kıbrıs'ın tarihi ve coğrafi yapısını tanıma fırsatı bulduklarını belirterek, şunları kaydetti: "Yeni insanlarla tanıştık. Burada harika günler geçirdik. Bizim bu yarışa katılmamızda birçok kurumun desteği vardı. Bu hususta, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonuna ve Eskişehir Bisiklet Derneğine teşekkür ediyoruz. Hazırlandığımız bir yarıştı, pilotumla birlikte çok çalıştık. Yarış sırasında birkaç aksaklık yaşasak da emeğimizin karşılığını aldık."
ESKİŞEHİR (AA) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenen 2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu'na katılan Eskişehir Görme Engelliler Spor...

ESKİŞEHİR (AA) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenen 2. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu'na katılan Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları madalyalarla döndü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, tandem bisikletlerin katıldığı 57 kilometrelik Gran Fondo yarışında Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Abidin Karademir, pilot Oğuzhan Can yönetiminde 1,48'lik derecesiyle birinci, Özgür Üret ise pilot Cihan Okutan idaresinde 2,04'lük derecesiyle ikinci oldu.

Şampiyon sporcu Abidin Karademir, yarıştan ziyade Kıbrıs'ın tarihi ve coğrafi yapısını tanıma fırsatı bulduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Yeni insanlarla tanıştık. Burada harika günler geçirdik. Bizim bu yarışa katılmamızda birçok kurumun desteği vardı. Bu hususta, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonuna ve Eskişehir Bisiklet Derneğine teşekkür ediyoruz. Hazırlandığımız bir yarıştı, pilotumla birlikte çok çalıştık. Yarış sırasında birkaç aksaklık yaşasak da emeğimizin karşılığını aldık."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.