pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'da Sigara Denetimi

01.03.2017 - 19:08, Güncelleme: 01.03.2017 - 19:08
 

Beypazarı'da Sigara Denetimi

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda, kahvehane, kıraathane, pastahane ve benzeri yerlere polis tarafından sigara denetimi yapıldı. Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü...

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda, kahvehane, kıraathane, pastahane ve benzeri yerlere polis tarafından sigara denetimi yapıldı. Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tütün ürünlerinin kullanılmasının yasak olduğu yerlerde sigara içilmesine izin verilen işletmelere yönelik ve içenlere yönelik yapılan denetimlerde, çok sayıda iş yeri sahibini ikaz ederken uygulanan sigara yasağına mutlaka uyulması tavsiyesinde bulundu. Beypazarı genelindeki sigara denetimlerinin aralıksız devam edeceği bildirildi.
ANKARA (AA) - Beypazarı'nda, kahvehane, kıraathane, pastahane ve benzeri yerlere polis tarafından sigara denetimi yapıldı. Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü...

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda, kahvehane, kıraathane, pastahane ve benzeri yerlere polis tarafından sigara denetimi yapıldı.

Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tütün ürünlerinin kullanılmasının yasak olduğu yerlerde sigara içilmesine izin verilen işletmelere yönelik ve içenlere yönelik yapılan denetimlerde, çok sayıda iş yeri sahibini ikaz ederken uygulanan sigara yasağına mutlaka uyulması tavsiyesinde bulundu.

Beypazarı genelindeki sigara denetimlerinin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.