pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Osmanlıspor'da Fenerbahçe Mesaisi

28.02.2017 - 19:53, Güncelleme: 28.02.2017 - 19:53
 

Osmanlıspor'da Fenerbahçe Mesaisi

ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 5 Mart Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Kulüpten...

ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 5 Mart Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Batıkent Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan önce teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın, futbolcularıyla motivasyon içerikli bir konuşma yaptığı, oyuncuların da ligde yeni bir çıkış yakalamak için söz verdiği belirtildi.İdmana topla koordinasyon çalışmasıyla başlayan futbolcuların, dar alanda 7'ye 3 top kapma organizasyonunun ardından yarı sahada çift kale maç oynadığı kaydedildi.Tedavisine devam edilen Aminu Umar'ın, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştığı, daha sonra ise fizyoterapist eşliğinde idman yaptığı aktarıldı. Osmanlıspor, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam edecek.
ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 5 Mart Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Kulüpten...


ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 5 Mart Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Batıkent Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan önce teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın, futbolcularıyla motivasyon içerikli bir konuşma yaptığı, oyuncuların da ligde yeni bir çıkış yakalamak için söz verdiği belirtildi.

İdmana topla koordinasyon çalışmasıyla başlayan futbolcuların, dar alanda 7'ye 3 top kapma organizasyonunun ardından yarı sahada çift kale maç oynadığı kaydedildi.

Tedavisine devam edilen Aminu Umar'ın, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştığı, daha sonra ise fizyoterapist eşliğinde idman yaptığı aktarıldı.

Osmanlıspor, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.