pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İş Adamı Aydın Vali Haktankaçmaz'ı Ziyaret Etti

27.02.2017 - 12:38, Güncelleme: 27.02.2017 - 12:38
 

İş Adamı Aydın Vali Haktankaçmaz'ı Ziyaret Etti

KIRIKKALE (AA) - Ankaralı iş adamı Barış Aydın, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz'ı ziyaret etti.İş adamı Aydın, Vali Haktankaçmaz'ı makamında...

KIRIKKALE (AA) - Ankaralı iş adamı Barış Aydın, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz'ı ziyaret etti.İş adamı Aydın, Vali Haktankaçmaz'ı makamında ziyaret ederek Ankara-Kırıkkale karayolunda inşaatı devam eden Yeşil Vadi Projesi hakkında görüş alışverişinde bulundu.Haktankaçmaz, ziyarette gazetecilere yaptığı açıklamada, genç iş adamlarının varlığının Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.Yeşil Vadi Projesi'nin Kırıkkale için 30 yılı aşkın süredir dile getirilen bir proje olduğunu vurgulayan Vali Haktankaçmaz, "Kış aylarının çetin geçmesi dolayısıyla çalışmalar yarım kaldı. Bahar ayıyla birlikte çalışmalar yeniden başlayacak ve en kısa zamanda bitirmeye çalışacağız." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - Ankaralı iş adamı Barış Aydın, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz'ı ziyaret etti.İş adamı Aydın, Vali Haktankaçmaz'ı makamında...

KIRIKKALE (AA) - Ankaralı iş adamı Barış Aydın, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz'ı ziyaret etti.

İş adamı Aydın, Vali Haktankaçmaz'ı makamında ziyaret ederek Ankara-Kırıkkale karayolunda inşaatı devam eden Yeşil Vadi Projesi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Haktankaçmaz, ziyarette gazetecilere yaptığı açıklamada, genç iş adamlarının varlığının Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.

Yeşil Vadi Projesi'nin Kırıkkale için 30 yılı aşkın süredir dile getirilen bir proje olduğunu vurgulayan Vali Haktankaçmaz, "Kış aylarının çetin geçmesi dolayısıyla çalışmalar yarım kaldı. Bahar ayıyla birlikte çalışmalar yeniden başlayacak ve en kısa zamanda bitirmeye çalışacağız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.